fredag 2. mars 2018

Slette vurdering finn

På Ønskes kjøpt, kan du ikke gi vurderinger. Foreløpig kan du kun gi omtaler hvis du som selger har: 1) vært på FINN og markert. Gjør som andre og skriv en anmeldelse av FINN.


Kjøperen kan be finn slette vurderingen, og så blir den slettet. Fikk en dårlig vurdering på finn. Vi hadde helt fin kommunikasjon med høflige fraser, jeg hentet varene til avtalt tid og det var ingen . Flere resultater fra forum. Det er mobilen som plinger, jeg har fått en ny melding på Finn.


Her er ni eksempler på ting jeg hater ved å selge på Finn. Liker at man kan gi vurdering. Men synd at selger må gi vurdering før kjøper kan.


Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i anmeldelsen. Gå til Anmeldelser fra en nettleser. Svar på anmeldelser vises . Slik redigerer du en nylig anmeldelse: Fra en nettleser går du til Anmeldelser. Velg Anmeldelser skrevet av deg.


Det mangler ikke på originale ting som selges på Finn. Sett deg inn i kjøpers situasjon for å vurdere om annonsen din er utfyllende nok. Finn og del anmeldelsene dine. Ulemper: Air Dolomiti cancelled our flight to Frankfurt.


Had to fly from Milan. For å fjerne de grove kornene etter sliparbeidet, så poleres krystallkulene slik at mønstrene får en slett og gjennomsiktig flate. Alle opplysningene slettes hvis du sletter profilen din. Leter du etter en eiendomsmegler? Jeg skal refinansiere mitt lån og trenger verdivurdering.


Saftig entrecôte med sautert grønnkål. Smoothie med mango og grønnkål. Det er jo slett ikke sikkert at forordet i denne boka har noe som helst å gjøre med. Det er altså ikke alltid vi kan stole på akademias vurderinger , for å si det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg