torsdag 22. mars 2018

Hva skjer i oslo i vinterferien

Her har vi i Aktiv I Oslo samlet en oversikt over høydepunktene over det som skjer i Oslo og omegn i vinterferien og vi vil at skal du finne aktiviteter , tips og . Vi vet hva som skjer i Oslo ! Hva skjer for barn i Oslo? I barnas egen kalender finner du barneteater, barnefestivaler og andre arrangement som passer for barnefamilier. OsloSurf Det skjer i Oslo.

VINTERFERIEN - Sangstund for barn lørdag 15. Lørdag ser du ham på stort lerret i Oslo Konserthus. I vinterferien kan barn og voksne bli med på gratis skimoro med Skiforeningen.


Nå er de i gang med en ny plate, så det blir spennende å høre hva de finner på denne . Byguide med opplevelser og tilbud i Oslo. Oversikt med hoteller, restauranter, kafeer, utesteder, konsertcener, museer og utstillinger. Stor hva - skjer guide for .

Detter er et automatisk uttrekk fra våre hva skjer sider. Spikk deg en ny venn til vinterferien ! Sjekk hva du kan gjøre i Oslo i vinterferien , enten du vil oppleve marka eller andre aktiviteter. Du trenger ikke dra ut av Oslo for å oppleve nye eventyr i vinterferien.


Sjekk ut vår oversikt over konserter, utstillinger, teater, kamper, idrettsarrangement, . Fra konserter, festivaler, utstillinger og kulturarrangementer til utendørsaktiviteter og idrettsstevner – planlegg ferien i Oslo med vår arrangementskalender. Aktiv i Grorud er en del av Oslo kommune sin innsats for ungdom på Ammeru . Fredrikstad bibliotek. Offisiell Reiseguide for Sandefjord med oppdatert informasjon om hotell og overnatting, attraksjoner, aktiviteter, opplevelser og kulturarrangementer. Her finner du aktiviteter og arrangementer fremover på museet. Kast loss i vinterferien ! Bli med på båtbygging,.


Vi har laget en utstilling som skal reise over hele Oslo for å vise frem hvordan det nye hovedbiblioteket blir. Kom og bli litt bedre kjent med innholdet i Deichman . Kanskje er Oslo en av Norges mest barnevennlige byer? Enten det regner eller sola skinner finnes ihvertfall hundrevis av mulige aktiviteter .

Tøyenbadet i Oslo har satt inn ekstra badevakt i ferien for å passe godt på. I Innlandet finnes et blomstrende kulturliv. Landets to mest besøkte sommershow, Hønefossrevyen og Urbane Totninger på Kapp, får flere tusen til å kroke seg . Endelig har vi fått en skikkelig snøvinter igjen i Oslo.


Vitenshow på Teknisk museum i vinterferien. Lurer du på hva som skjer i Oslo når du skal besøke byen? Askeonsdag idag og siste sjanse denne vinterferien til å være med å bake, kle . E-post: post(a)tekniskmuseum.


ISAK har vanlig åpningstid i vinterferien , så du er hjertelig. KGB dans og ballett i Oslo , tillegg til å jobbe freelance som utøvende danser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg