mandag 26. mars 2018

Personlig quiz til fest

Hvor stor er sannsyligheten for at vi trekker blå kule fire av gangene? Barnas superkule quiz. Kan du mye om fotball? Ser du mye på TV, eller elsker du faktabøker?


Personlig quiz til fest

I denne quizen vil du kun få se ekstreme nærbilder av ting, spørsmålet er om du. IFA også i år for å ta en nærmere titt på alle nye kule gadgets som kommer . Hvordan vil du lære mest mulig med minst mulig innsats? Du lærer mye og fort ved å svare på gode spørsmål.


Da jobber du aktivt med lærestoffet. Førskolebarn er velkommen til spennende quiz en onsdag i måneden kl. Vi stiller med tøffe spørsmål og kule premier, dere med lure . Her kan du laste ned quiz. Morsomfakta gir deg hundrevis av morsomme fakta.


Personlig quiz til fest

En kul tiåring er jo det tøffeste som finnes, sier hun. Lag en personlig quiz om bursdagsbarnet, eller last ned vår quiz. Når du har avsluttet , trykk på knappen Vis spørsmål for å se fasitsvarene og utfyllende . Det siste nye innen quiz.


Da velger man spørsmål helt selv og kan lage en mer personlig quiz med spørsmål om lagspillerne. HeisannHar fått ansvaret for en liten Kahoot- quiz på sommerfesten på jobben til fredag,. Noen som har noen forslag til gode spørsmål ? Er det noen her som kan komme på noen morsomme og underholdene spørsmål til en quiz ? Vi skal ha personalfest med partnere og trenger . Stor samling av quiz -er for ungdom med mange samfunnsaktuelle tema! QUIZ : Hist og pist i historia. Bente Kristin Rundereim Kjøllesdal.


Your Name: Your Email. Vi varmer opp til helgen med pop- quiz direkte. Om fem år er jeg år gammel. Heldigvis er det LEEENGE til! De er litt ekle men mest kule. Hvilket stjernetegn er du?


NJFF Jakt Jegerprove-QUIZ-sporsmal-og-svar-. En quiz-blogg med spørsmål og svar. Kule quiz spørsmål Skap møbler. Perfekt når du ikke har quizboka . Mange virksomheter som ønsker å ansette medarbeidere med sans for humor, tester ut kandidatene ved å kaste ut humoristiske spørsmål. Kramer-Johansen fra Langhus utfordrer hele det.


Personlig quiz til fest

Vi ser for oss at det gikk en kule varmt med spørsmål og svar i det . Folk liker en utfordring. Klarer du å gjette hva som er gjemt i snøen? Quiz om merkevaren din.


Ting har mange kule quiz og andre spørrespill til spillekvelden eller familieselskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg