tirsdag 20. mars 2018

Hva spiser eplesnegler

Dermed blir det lettere for eplesneglene sine myke munner å spise det. Mate eplesnegler med hva ? Foring av eplesnegle innlegg 8. Nyklekkede eplesnegler. Flere resultater fra akvaforum.

Eplesnegler Eplesnegler – no. En omfattende guide til å holde eplesnegler i akvarium. Anbefalte vannforhold. De spiser det meste, og kan rydde opp i både alger, matrester og råtne blader.


For det første må du. I motsetning til hva folk flest tror, er ikke alle snegler hermafroditter, og eplesneglene er ett. Som før nevnt, spiser Pomacea diffusa kun veldig bløt, død vegetasjon, . Platy og guppy er fredelige fisk som ikke spiser reker.

Men eplesneglen (Bente ) er en morsom skapning, den kravler konstant rundt på jakt. Jeg er egentlig ikke så veldig interessert i hva slags fisk som bør puttes oppi det-og-det akvariet. Videre spiser et eple snegle alt: matrester, alger, døde planter, . Her koser en gul eplesnegle seg med agurk, sammen med en grønnstripet kjempe.


Her har den fallt ne og de stimler sammen for å spise. Derfor velger vi her å omtale våre eplesnegler som Ampullariidae - som er alle. Usikker på hva sorten heter, men det er ikke Plectostomus eller hva den heter.


Denne var liksom flatere eller hva jeg skal si. Så eplesneglen spiser agurk? Vi er definitivt nybegynnere hva gjelder akvarium og fiskehold og tar gjerne i mot. Leser på det akvaforumet at man bør ha eplesnegler fordi de spiser alger. Hva spiser skildpadder sån generelt da?


Jeg har samlet en kjapp oversikt over hva jeg fôrer med i de første ukene. En av disse artene er eplesneglen – Hoy Cherry, som gjør stor skade. Vi spør: Hva irriterer deg mest med Thailand?


Thaiene spiser imidlertid ikke eggene, etter det vi kjenner til, noe som antyder at eggene også kan ha . Vet ikke hva som er vanligst, me.

Det er 1liter, og foreløpig har jeg oppi: guppy, sverddragere, eplesnegler og ancistrus. Dessuten synes jeg det var så fælt når noen av de små ble spist. Reke er jo kule, ta deg en tur i dyrebutikken og se hva de har.


Ikke sammen med kampfisken, da de vi spise opp sløret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg