mandag 16. april 2018

Festkake med nøttebunn

En perfekt kake til vår og sommerselskapet. Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv. Her har du en skikkelig flott festkake som . Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Lekker kake med deilig nøttebunn og frisk frukt.


Festkake med nøttebunn

Konjakksvisker på nøttebunn. Festkake med to forskjellige kakebunner, fromasjfyll og masse krem. Bruk friske eller fryste bringebær og lag en deilig bringebærkrem, toppet med dine . Kaken består av en lekker mandelbunn som fylles med vaniljekrem og pyntes med glaserte bær. Nøttebunn med sjokoladekrem er en saftig og god festkake som er naturlig glutenfri. Den fyldige sjokoladekremen får godt følge av friske bær, noe som gjør.


La deg friste av en forførende enkel mokkakake med nøttebunn og luftig mokkakrem. Kaken er glutenfri og kan lages laktosefri. I februar er det morsdag. Bak en nydelig og lettvint kake til mor.


Sett av kvelden til å kose dere med hjemmelaget kake og noe godt å drikke til. Verdens fineste festkake - topp den med deilige bær av vakre blomster. Kaker med sukkerbrød og krem gir litt ekstra festfølelse.


Uansett hva du skal feire – her . Vinnerkake ble trukket ut blant over 2innsendte bidrag. Dropp alle småkakene i år, og slå til med en lekker festkake i stedet. Pepperkakekake er en herlig kake med nøttebunn , smørkrem og pepperkakepynt. Med andre ord: ei rask og enkel festkake som alle kan få til!


Festkake med nøttebunn

Sukkerfri sjokolademoussekake mes nøttebunn , rund form cm. Den er her – den nye iskaken! Hvit sjokoladeis ligger på toppen av en nøttebunn og er omkranset av jordbærskiver. Lærdom fra baking av fylt festkake med nøttebunn : Står det TINE Smør i oppskrifta til kakefyll, så kan det bli veldig galt å bruke Brelett! Sprø nøttebunn med fløyelsmyk sjokolademousse, toppet med luftig krem.


Dronning Sonjas festkake både smaker og ser god ut. I mai skal det bakes og jeg har samlet min favoritt festkaker fra bloggen slik at du. Denne passer perfekt til kveldskaffen!


Festkake med nøttebunn

FRISK FESTKAKE MED SITRONKREM. Se listen over det du trenger for å lage bringebærkrem på nøttebunn ! Non-bake sjokoladekake basert på nøttebunn med sjokoladekrem av. Det er enkel mandel bunn, toppet . En herlig festkake som passer perfekt til 17. Bestill kaken på nett - hent hos Meny. Vi baker et stort utvalg fristende kaker!


Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere. En mandelbunn kan pyntes med krem og jordbær og bli en skikkelig festkake. Bytt gjerne ut mandler med andre nøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg