torsdag 19. april 2018

Pauseaktiviteter i klasserommet

De tre elevene fremme ved tavla går så rundt i klasserommet og prikker hver sin elev i ryggen, for deretter å stille seg tilbake på plass fremme ved tavla. Leken starter med at alle elevene ligger med hodet på pulten. De har ikke lov å se.


Læreren går rundt å prikker elevene på ryggen. Alle som får prikk er .

Mikropauser kan tas både sittende og oppreist, i klasserommet eller på gangen. Søs og Nanna har vi satt sammen pakker som passer pauseaktiviteter for 1. Innimellom kan det bli noen minutter til overs i klasserommet. Eller kanskje elevene trenger en liten pause fra det de holder på med akkurat da?


Ungdomsskolelærer Marielle Haarvik brukte speed dating som en muntlig øvelse for å få med seg elevene som sjelden rekker opp hånda. Elevundersøkelsen gir tall på hvordan livet i klasserommet oppleves av elevene. Undersøkelsen gjennomføres hvert år, og kartlegger læring, læringsmiljø, .

De bør være først i klasserommet , ta imot elevene og nikke og smile til dem. Lærerne bør ha viktig kompetanse på hvordan de bygger gode . Og det skorter ikke på gode eksempler. Med en porsjon kreativitet og fantasi kan samtlige metoder overføres til . Opplegget kan også med fordel forkortes og gjennomføres som oppvarmingsaktivitet, pauseaktivitet eller bare dersom man trenger noe å fylle . Jeg er kontaktlærer i 5. Den står beskrevet godt i SMART oppvekst boka som kan . Enkel og morsom lek som passer glimrende i barnebursdagen, festen, eller som en pauselek i klasserommet.


Listen to Pauseaktiviteter now. Trygge​​elever​​med​​lyst​​til​​å​​lære”. Stasjonsundervisning, Ekstraoppgaver for de som trenger utfordringer, Hjelpemiddel for dem som trenger . For å få kunnskap om ”livet i klasserommet ” kan ulike metodar og. No i ettertid ser eg at variabelen ”utfører pauseaktivitet ” er plassert i hovud-.


Christine Gamst Vitikka) skole. Flere deler av hjernen må tas i bruk oftere.

Fysisk aktivitet, musikk, meditasjon, lek og fantasi. Dette er ikke unyttige pauseaktiviteter , men helt nødvendige . Andre pause aktiviteter jeg bruker er: balanse brett, trykkpunkter. Barna blir hentet i klasserommet av en ansatt fra SFO hver dag.


I klasserommene reiser elevene seg og rusler bort til skapet for å levere fra seg. Risan sier at å skaffe utstyr til pauseaktiviteter var en del av . Fysiske rammer for undervisning Sensoriske vansker Sosiale. Timere Pauser i timen egen pauseaktivitet Bruk interesser .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg