tirsdag 10. april 2018

Naturell yoghurt sunt

Mange yoghurter inneholder mye sukker, men yoghurt naturell er helt uten. Det er derfor den smaker ganske surt. For mange er det en vanesak . Tine Sundfør, som også slår et slag for naturell yoghurt.


YOGHURT NATURELL : DinKost.

Gode eksempler er Biola naturell , eller Tine naturell. Utvalget av yoghurt uten eller med lite tilsatt sukker aldri har vært større enn det er i dag. Yoghurt naturell er sunt og anvendelig. SMART MAT: Naturellyoghurt har mange bruksområder, og er sunn og. Vi har testet de naturelle.


Et sunt kosthold er viktig for god helse, men også smart hvis du har . Et forslag til gode og sunne yoghurter er Tine yoghurt Mild og lett naturell , eller Mild og lett blåbær. Ja- yoghurtene er gode, men Mild og .

Du må ikke velge de magreste yoghurtene selv om du skal ned i vekt. Gjerne yoghurt naturell. Velg sunne varianter. TINE har gradvis redusert innholdet. Go`morgen naturell , med crusli, gram.


En gresk, naturell yoghurt med mindre fett (enn de tradisjonelle) er. Men er gresk yoghurt like sunt hvis man velger en smakstilsatt variant? Selv om det er best å spise yoghurt naturell , kan det også brukes til å . Hvilken yoghurt velger du hvis du vil ha en yoghurt du kan bruke i smoothies, over.


Om du ønsker en magrere variant kan du bruke skyr naturell i stedenfor gresk yoghurt. Vi ser på hvor sunn den er med tanke på protein, fett og sukker. Foto: Joerg Beuge (Colourbox). Naturell yoghurt inneholder bare melkesukker – det som heter laktose.


Selv om yoghurt smaker godt i seg selv, kan det også være en sunn. Alpro soya naturell gir deg den perfekte start på dagen. Deilig alene, men også nydelig sammen med fersk frukt, bær og sprø frokostblanding.


Det enkleste er å velge en yoghurt naturell og tilsette egne bær.

Et halvt glass yoghurt om dagen er nok til å senke risikoen for type 2-diabetes. Gresk yoghurt i sånne store, runde bokser er naturell og helt uten sukker (bortsett fra laktosen fra melka). Q Frokostyoghurt - en sunn hverdagsyoghurt med mindre sukker enn vanlig yoghurt. Den har ti prosent fett.


Har lest at dette skal være svært sunt , men er det også sunt for diabetikere?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg