torsdag 26. april 2018

Quiz spørsmål 2019

Quiz spørsmål 2019

Påsken er tiden for å gjøre noe hyggelig med familie og venner. Kos dere med grove vafler, kakao og påskequiz. Hva vet du om det kommende året? En quiz -blogg med spørsmål og svar. Perfekt når du ikke har quizboka tilgjengelig eller bare trenger quiz spørsmål til din egen quiz.


Quiz spørsmål 2019

Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer! Liker du sjangeren quiz spørsmål og svar? Da har du kommet riktig sted.


Morsomme quizspørsmål til bursdagsselskapet, festen, eller når du bare ønsker å trimme de små . QUIZ -MASTERE Anne Lindholm og Khrono- redaksjonen. Quiz : Hva ble dette brukt til? Finn en venn og utfordre hverandre. Blålenkene i spørsmålene tar deg til nyhetssaker om tema, så de bør . Hva husker du fra tiåret som snart er over?


Dagens quiz : Tirsdag 31. I bursdag, på skoleavslutning, på hyttetur, i bilen – quiz for barn er alltid en vinner. Men å finne på gode spørsmål og svar som passer til barnas alder, er både . Sett kunnskapen på prøve i andre runde av Fremovers julequiz. Hva heter Knut Hamsuns gjennombruddsroman? JUL: En knakende god quiz hører med i høytidsdagene.


Vinterquiz : Kan fem centimeter is bære en 1kilo tung person? Enten du nyter late . Her kan du laste ned quiz. Om du trenger noen øyeblikks fred og ro på egen hånd eller du vil utfordre familie og venner til en liten quiz -duell – her er spørsmål om alt . Denne quizen er levert av Naturpress - den grønne dagsavisen. Av Kjetil Aasmundsson publisert 28.


Quiz spørsmål 2019

Se svarene nederst i saken! Redaktør Lett blanding, quiz spørsmål og svar, Spørsmål med svar. Hva er tittelen til en barons hustru? Foto: Irene Hegge Guttormsen. Hvor godt kjenner du Søndre Land?


Spørsmålene i vår quiz tester dine allmennkunnskaper og kommer i ulike vanskelighetsgrader. Svar julen inn med aktuell, politisk orientert quiz. Da kan det passe utmerke å stikke noen spørsmål fra en morsom nyttårsquiz mellom mens man fordøyer maten litt– som en slags rød tråd . Ukens quiz : Klimatoppmøte.


Prøv det på flere quiz. Båtfører- QUIZ hjelper deg til båtførerprøven. Gratis test av eksamensspørsmål. In “Diverse nyheter”. Forlag: Scientia forlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg