torsdag 5. april 2018

Nordlandsbunad herre blå

Ved bestilling av herrebunad beregnes et depositum på kr. Strømper, håndstrikket, blåspettet. Det mest brukte stoffet er i blå brokade, ofte kalt Svartisen.


Rød klede eller brudgomsvesten i . Nordlandsbunad herre leveres etter mål!

Den første nordlandsbunaden for menn var en brudgomsdrakt sydd spesielt til Johannes. Bunadskjorte, standard herre strykefri. Folklore bukseseler blå , 130. Håndstrikkede, blå strømper med hvite spetter, evt strømper strikket i ubleket ullgarn.


Standard pris 19kr. Sitronsåpe til vask av skjorter mm. Det brukes blå ullstrømper med hvite spetter til bunaden, men mange bruker også.


Norske stoffer for ivareta norske tradisjoner og kvalitet.

Klikk her for å lese mer! Meget pent brukt, vurderes solgt. Komplett med skjorte sjal, forkle,. Herrebunad nordland – den originale nordlandsbunaden.


Den aller første nordlandsbunaden ble vist frem på årsmøtet til Hålogaland. Denne Pinnen ble oppdaget av Anne Gro. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Til herre består sølvet av ein enkel halsknapp, mansjettknappar, små og store knappar og kne-spenner.


Dekoren på lokket er hentet fra veska og dekoren rundt er fra skjorta. Det indre skrinet er lufttett og gjør. Da skal vi finjustere to herrebunader. Det er nordlandsbunaden det går mest i, og prosent av de som kjøper vil ha blå , sier hun. Se halssølje, capespenne.


Festdrakt, folkedrakt, nordlandsbunad , nordfjordbuna sunnfjordbuna. Nordhordlandsbuna herre. Velg Lin eller Strykefri.

Vi leverer påtegnet, brodert eller helt ferdige dame, herre og barnebunader. For til Sunnmøre Cape. STRÅLER: P1s Karen Marie Berg er blant de tusenvis av nordmennene som har en nordlandsbunad i blått.


Foto: Norske Bunader. Den kommer i blå og grønn og ser ganske lik ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg