onsdag 20. mars 2019

Julekalender tv 2019

Finn ut hvilke kanaler som sender hvilken adventskalender. Her i huset er det noe helt spesielt med julekalender på tv. Vi har egentlig sluttet helt å se på vanlig TV , vi bruker apper og går rett inn på programmene vi vil . I tillegg blir det nok av nostalgiske gjensyn med julekalendere. Wenche Andersen skal nå, etter år på skjermen, få sin egen julekalender på TV 2.

I Wenches julekalender skal TV -kokken ta for seg blant . Snøfall er årets julekalender. Portveiens julekalender. Vertshuset den gyldne. Alle disse fire julekalenderne vil også bli å finne på NRK TV.


Les også: Tell ned til jul i NRK TV. I årets julekalender drømmer foreldreløse Selma om å få sin egen familie.

En klassisk, norsk TV -tradisjon er å se på julekalendere på TV. For oss nordmenn er julekalendere på TV en viktig del av julestria og helt nødvendig for å komme i den rette stemningen i . Tinkas juleeventyr vil vises hver dag fra 1. Overrask din kjære med en annerledes adventskalender. Vi gir deg årets julekalender -guide.


Se hvilke julekalendere der bliver vist for på tv i år. Der er mange at vælge imellem både klassikere og nogle helt nye. En helt fersk serie og tidenes største julekalendersuksess er noe av det TV - kanalene. Sist oppdatert: 21:2 28.


Ingen jul uten koselige julekalendere på TV ! Her får du oversikten over TV - kalenderne for både små og store. Atter en førjulsti atter en runde med gamle julekalendere – og to nye. Skrevet av: Redaksjonen.


Se tidslinjen over TV 2s julekalendere i . Kanalen har lovet ham celebre.

I julekalenderen skal vi kåre den ultimate juledrikken. Et panel bestående av Rikke Isaksen og Niklas Baarli skal under ledelse av Fridtjof Nilsen smake seg . Vi i Julekalender TV Træna oppfordrer alle til å gi en gave til julegryta:. Her kommer en liten oversikt over hvilke julekalendere som sendes på TV i år: NRK Super.


Listen bliver opdateret efterhånden, som tv -stationerne offentliggør deres planer. Den første december nærmer sig, og det betyder, at det er tid til at se julekalender på både DR og TV2. Det er nu kommet frem, hvilke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg