mandag 11. mars 2019

Karbonader trines matblogg

Husk å vaksinere deg! Du kan få influensavaksinen ved Folkehelsekontoret i . Informasjon om årets influensavaksine. Vi starter da opp med . Vaksinasjonskontoret tilbyr influensavaksine i uke og 44. Kr 20- for influensa vaksine.


Skånevik helsestasjon: Torsdag 31. Deretter torsdagar i november kl. Influensautbruddet er i gang. Det er fortsatt ikke for sent å vaksinere seg.


Uvaksinerte i risikogrupper og ansatte i helsetjenesten oppfordres å vaksinere seg så . Legekontorene i Gjøvik tilbyr influensavaksinering til sine pasienter. RLIG: Personer i risikogruppene bør ta vaksine mot influensa hvert år,. Pasienter som skal ha vaksine mot lungebetennelse i tillegg, må selv ordne med resept og.


De fleste vil ikke merke noen bivirkninger etter en sesonginfluensavaksine, og de som likevel opplever bivirkninger får som regel milde og . Her er spørsmål og svar om influensavaksinen. Skiphamn og Kari Anne Dolonen. Neste uke kommer årets influensavaksine.


Under prosent av oss tar influensavaksine. Det har nå vært vaksinasjonsdager for de som er i . Nasjonalt folkehelseinstitutt anbefaler vaksine mot sesonginfluensa til risikogrupper på grunn av økt risiko . Lisa Gustavsen Endret:22. Vil du ta både influensa - og pneumokokkvaksinen koster det 5kr. Hvert år fører influensa til at mange med svekket helse blir alvorlig syke eller dør.


Det anbefales å ta influensavaksinen i starten av influensasesongen, det vil si i perioden september til november. Vaksinering ved Alstahaug helsestasjon 28. For noen av oss kan influensa være alvorlig.


Sjekk om du bør vaksinere deg . Porsanger kommune gir også i år tilbud om vaksinering både i Lakselv, Indre Billefjord og Børselv. KIRKENES: Tirsdag 15. Oppsamling: Onsdag 23. For informasjon om pris for vaksine og konsultasjon, ta kontakt med . SPØRSMÅL: I kampanjer for å øke vaksinasjonsdekningen for influensavaksine , reklameres det med få bivirkninger av vaksinen. Helsepersonell i vår . Tidligere i måneden ble det meldt at årets influensavaksine ble . Folkehelseinstituttet si tilråding: Influensavaksine anbefales spesielt for: Gravide etter 12.


Karbonader trines matblogg

Det blir influensavaksinering i kinoen i uke 45. Klikk for stort bilete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg