tirsdag 19. mars 2019

Julepynt nøtteknekker

Julepynt nøtteknekker

SMINKE TØRR HUD : Det kan være vanskelig å legge sminke i ansiktet når huden er tørr. Heldigvis finnes det mange gode råd. Hvis du bruker vanlig såpe på kroppen og ansiktet vil dette føre til enda tørrere hud. Prøv derfor heller en ansiktsvask for ansiktet og en body wash for resten av.


Julepynt nøtteknekker

Det mange opplever på vinteren, er at huden både er tørr og fet på en gang, og man kan både flasse og ha kviser. Utslett i ansiktet kan forårsakes av svært mange hudsykdommer. Hos barn er blant annet femte barnesykdom og brennkopper vanlige årsaker. Ikke vask ansiktet , og smør i god tid før barna skal ut. Høsten og vinteren er høytid for tørr hud , både hos barn og voksne.


Opplever du at det klør i ansiktet ? Problemet kan skyldes alt fra tørr hud til hudsykdommer, som for eksempel noen typer eksem. Det er lite som gjør så godt for ansiktet som et par dråper olje. Sliter du med tørr og sensitiv hud ? Hollywood-hudlege deler. Obagi holder det lenge med såpe og vann i ansiktet.


Julepynt nøtteknekker

Også rensevannet kan . Jeg sliter veldig med tørr flassende hud i ansiktet. Tåler ikke å få litt vann i ansiktet. Men ikke bare av vann, kan ha flassende hud når jeg står opp om morgenen, . La Roche-Posay har spesialutviklet krem for tørr hud , også for ansiktet. Feil sminke kan gjøre vondt verre for tørr og flakete hud.


Etter at jeg har vasket ansiktet på morgenen bruker jeg en fuktig klut på de tørre. Ellers må du huske å smøre huden innenfra. Jeg passer på å ikke sole ansiktet for lenge, og beskytte meg mot . Folk som har tørr hud eller atopisk eksem fra før av får det som regel verre i. Da bør foreldre kle på barna ulltøy innerst, og alltid beskytte ansiktet med . Her er tipsene som gjør huden myk og fuktig. SIDE2): Mye tid innendørs i tørr luft, foran PCen eller ute i kald luft kan gi tørr og sensitiv hud.


Julepynt nøtteknekker

Kulde og mindre fuktig. Det viktigste er ansiktet , fordi dette er mest utsatt. Har tørr hud i ansiktet. Skånsom vask og bruk av fettrik fuktighetskrem kan lindre plager med tørr hud.


Etter rens føles huden gjerne tørr og stram, og den kan i verste fall begynne å klø og svi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg