onsdag 20. mars 2019

Quiz med svar 2018

Eller kjenner du noen som pleier å skryte av matkunnskapene sine? Her har du sjansen til å stille vedkommende til veggs. Mest populære innlegg og sider. Espen Beranek Holm, musiker og komiker kjent fra TV og radio, stiller en rekke ulike spørsmål med hint, formuleringer og lydeffekter som gjør at . Spørsmålene inneholder trivia, bilder og diverse kuriosa. Quizen har, på en eller annen måte, tilknytning til VM på ski.


Quiz med svar 2018

Jeg arrangerte også to . Journalistveteran Audun Stølås så behovet for en quizbok med spørsmål fra kirke. Salmeboken, årbøker for Den norske kirke og diverse nettsider. Harry Potter Quiz er et spørrespill basert på Harry Potters magiske verden. Og, for å stresse deg litt ekstra: du har fem minutter på å fullføre, altså sekunder per spørsmål i snitt.


Men slapp av: vi pauser klokka når du . Diverse James Bond-filmer. Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen ? Morsomme quizspørsmål til bursdagsselskapet, festen, eller når du bare ønsker å trimme de små . Når du besvarer disse ti spørsmålene i kategorien lett blanding så må du konsentrere deg. Spørsmål og svar er en kategori hvor vi har samlet quiz der svarene ligger skjult under spørsmålet og kan ses direkte ved å klikke på det. Da vil jeg kanskje kalle quiz for en disiplin, innenfor faget spill. Hvis man får en haug med umulige spørsmål er det heller ikke så gøy, det må være en.


Quiz med svar 2018

Dette er en quiz som er satt sammen av flere forskjellige spørsmål på tvers av alle kategorier. Ta den og sjekk dine allmennkunnskaper. In “Engelsk fotball”. Tro har snekret sammen en variert quiz du kan ta med deg dit du feirer.


Hvilket er det største benet i kroppen? Her finner du gode videoressurser til vanskelige Grill en Kristen- spørsmål. Ja, jo – men i A-magasinets påskequiz skal vi holde oss til saker som. Blålenkene i spørsmålene tar deg til nyhetssaker om tema, så de bør . En relativt vanskelig quiz med 1presist plasserte spørsmål ! Vi har også quiz spørsmål og svar som er nyttige for de som enten går på.


Quiz med svar 2018

Begge forfatterne er erfarne quizmestere. Aftenposten har diverse spørsmål - quiz innenfor ulike temaer. Du kan nå åpne siste luke, nr.


Du har minutt på å svare på dagens spørsmål ved . Bjørn Revil har vært quizmaster på O´Reillys på Grünerløkka hver fredag. Siden har han meldt seg inn i Norges Quizforbund , deltatt i Norgesmesterskap og diverse. Du må svare på alle spørsmålene først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg