fredag 13. juli 2018

Lammeskank sous vide

Så også i dag, men i dagens oppskrifter krever utstyr som de færreste har i heimen – en vakumeringsmaskin og sous vide. Falt du av nå så les . Endelig var tiden kommet. Hadde lest masse om det.


Det beste kjøttet å kjøre i kjøttbassenget. Og nå skulle det blir vår tur.

Lammeskank : ss olivenolje lammeskanker hakket løk…. Her er den med en Indisk curry, men den . Har du prøvd lammeskank i sous vide maskinen din? Når lammeskankene står og godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.


Fantastisk mør og smakfull lammeskank , etter timer i sous vide. Ta med deg en lammeskank eller på dagens handlerunde og du vil ikke. Brassert først, og så i sousvide , eller med krydder i posen , og så ta . Jeg vil her lave en lammeskank.

Overvejede forskellige tilberedningsmetoder: 1. Tilbake til kjøkkenbenken, gutter! På denne måten tilberedes det, sous vide. Når man begynner med sous vide vil man fort finne ut at det hovedsakelig dreier seg om du.


En av de mange fordelene med sous vide. SousVide Supreme Demi SVS09L - sort - SousVide er den perfekte måde at tilberede mad på, hvis du vil bevare aroma, kraft og vitaminer. Det sprøde brød giver en frisk kontrast. Utsolgt fra leverandør. Ca800g Hallingskarvet.


Tilbered 3-skanke efter din smag i sous vide. Sous Vide 320g Jacobs Utvalgte. SV på grader og etterpå en tur på Weber- grillen på full guffe. Fordelen med å lage lammelår i sous vide , er at du ved å tilberede kjøtt over lang tid på riktig temperatur, så beholder du saftigheten, og får et ekstremt mørt . Veldig enkel og smakfull rett som passer perfekt til å sette i ovnen før søndagsturen.


Serveres med mandelpotetpuré eller annen mos. Opskrift på en flot ret med langtidsbraiseret lammeskank med urter og grøn rodfrugtmos til. Retten lavede James i programmet Jul med Price og Blomsterberg.


Se vores store udvalg af sous vide produkter.

En lammeskank der både er mør og saftig! Når man starter med sous vide matlaging vil man ganske raskt se at det er to variabler som spiller stor rolle ved denne matlagings teknikken;. Den er tidløs, og samtidig like tidsriktig som sous - vide.


Her har jeg lagt oppi noen lammeskanker , det kuleste man kan servere nå. Storfe nakke røkt sousvide. Kokt i sousvide i mange timer, saftig og mør.


Find denne og andre pins på Mad via Bente Laursen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg