tirsdag 10. juli 2018

Pynte ostekake med bær

Pynte ostekake med bær

Gjør du også det - følg oss for deilige oppskrifter, inspirasjon og kunnskap om råvarer og tilberedning av mat. Legg kjeksblandingen i bunnen av ett glass eller lignende, topp med kremen og pynt med en skive lime. Sett kjølig og la kremen sette seg.


Pynte ostekake med bær

Ha eggehviter i en ren, tørr bolle av glass eller rustfritt stål. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst timer før. Sendt inn av Matprat. Ukens kake Brent baskisk ostekake.


Jeg har gjort mye dumt, men dette tar kaka – bokstavelig talt! Etter å ha lest mye om The Hummingbird Bakery i media i løpet av sommeren, fant . Det er noko med meg og ostekaker. Ostekake med sjokolade og bringebær. Eg har laga mange ulike ostekaker i det siste, men varianten som skal.


Blåbær og lime gir en frisk smak på ostekaken. Et glass melk , et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll. En superenkel og rask ostekake med friske bær du kan.


Her er en enkel og rask ostekake med smak av pepperkaker og friske bær. En god og enkel dessert barn kan lage og servere til gjester. Alle får hver sin dessert og det er raskt og enkelt å lage.


Pynte ostekake med bær

Sjekk ut oppskriften her på bloggen . Her har du masse gode smaker i et glass ! Safarikake Foto: Holger Fangel. Trenger du en dessert som er enkel å lage? Jeg viser deg hvor enkelt det er å diske opp med en deilig dessert på 3. Her er et godt tips til hvordan man kan lage en deilig ostekake rett i glasset som desserten serveres i. Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. MatPrat - Vaniljefromasj med friske bær.


Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Server den med bringebærsaus, da blir den litt . Legg krem, kakesmuler og bær lagvis i en glasskål. Oppbevar aïolien mørkt og kaldt i tette glass. Den er holdbar i minst to uker.


Pynte ostekake med bær

Rustikk, bakt ostekake med . Legg epler og Nýr-krem lagvis i glass. Strø med kavring mellom lagene og på. Frossen ostekake er enda en grunn til å se frem til sommer! Har aldri prøvd meg på ostefondue, men et glass whisky er hvertfall det. Se oppskrift på Matprat.


Perfekt og superenkel ostekake til 17. Er det bare meg, eller har denne helgen gått fryktelig fort? Tok en kjapp, men god treningsøkt på ben i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg