fredag 13. juli 2018

Nøttebrød

Delikate brød med valnøtter og sesamfrø. Passer perfekt å servere til supper, salater eller en god gryterett. Smaker helt fantastisk nybakt med litt ekte meierismør . Prøv deilige frukt-og nøttebrød til en god ost.


Vi lover, det vil du ikke angre på! Jeg tror jeg har sagt det før: Jeg elsker ost !

Nøttebrød med tørket frukt. At tørket frukt og nøtter passer utmerket sammen med oster er også en kjent . Det eneste problemet med dette brødet . Har du lyst på et kjapt og godt brød som er perfekt til god ost? Da er dette brødet du skal bake! Frukt- og nøttebrød er fantastisk tilbehør til julens oster.


Det lages med natron og skal ikke eltes eller heve, bare blandes raskt sammen og rett i ovnen. Et skikkelig grovbrød med masse nøtter er ikke bare sunt, det smaker også kjempegodt til for eksempel ost.

Noen rosiner eller annen tørket frukt kan godt erstatte . Et deilig nøttebrød som passer til alle dagens måltider. Innholdet av nøtter gir en brødet en spennende smak. Ypperlig tilbehør til et ostefat, . Levert av: Anita Bakker. Brødet gjør seg også utmerket godt på . Et perfekt brød til ostefatet! Prøv det med blåmuggost og honningglaserte nøtter.


Se flere smakfulle brød her. Smuldre gjæren i en bolle og tilsett honning. Varm opp vann og melk til fingervarmt. Rør gjæren og honningen ut i noe av den fingervarme væsken. Det er saftig og utrolig god på smak og konsistens, om . Verdens beste nøttebrød.


Bak glutenfritt nøttebrød med bare fire ingredienser! Oppskrift på saftig og sunt glutenfritt brød med nøtter. Saftig frukt og nøttebrød. Prøv et brød med spennende ingredienser.

Frukt og nøtter gjør brødet saftig og godt. Dette brøder holder seg ferskt lenge. Ingredienser for personer.


Med et par poser av nøtteblandingen Royal Mix kan du bake brød som blir helt konge. Et godt nøttebrød laget med brødmiks fra Det Glutenfrie Verksted og ditt valg av nøtter og frø!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg