onsdag 25. juli 2018

Pynt til gulrotkake

Jeg skal lage gulrotkake med hvit ostekrem på toppen. Men hvordan pynter jeg? Har ikke fancy utstyr) Bær? Andre enkle forslag . Hva pynter du gulrotkaken med?

D- pynt på gulrotkake 23. Bloggeren Det søte liv deler sin oppskrift på saftig gulrotkake , og viser hvordan du kan pynte kaken med hjemmelaget karamellsaus og herlig . Er det noen som har noen tips til hva jeg kan pynte gulrotkaka med? Jeg synes den blir litt kjedelig med bare hvit glassur.


Saftig gulrotkake med frisk kremostglasur og karameliserte gulrotstrimler. La dem stivne og bli kald. Skjær kaken i ruter og server. Grovhakkede valnøtter (ca 1g) smaker også kjempegodt i denne gode og saftige gulrotkaken !

Pynt med revet gulrot. Mange synes at den saftigste og beste kaken er gulrotkake. Bre ostekremen over kaken og pynt eventuelt med gulrotstrimler.


En saftig gulrotkake er alltid en favoritt både blant store og små. Gulrotstrimler lager du . Jeg har laget gulrotkake mange ganger, så nå skal jeg lage den til en konfirmasjon i familen. Kanskje det hadde vert fint å pynte kaken litt da, . Om du ønsker kan du strø på . Dere som har spist eller lagd mye gulrotkake. Dette er den beste og mest saftige gulrotkaken du noen gang kommer til å smake. Sverre Sætres gulrotkake er så god at folk gifter seg til den.


På toppen stryker han ut aprikosmarmelade, og pynter kaken med marengs og . Er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben? Da bør du prøve denne. Kremen er en god unnskyldning for å lage gulrotkake. Lise Finckenhagen pynter med tynne gulrotstrimler, ristet kokos og valnøtter.


Bre kremen over kaken, pynt gjerne med noen blåbær – og kaken er klar til.

Her får du oppskriften på en gulrotkake med nydelig ostekremglasur. Selv står du helt fritt til å velge pynt eller bare servere den som den er. Imponer med saftig gulrotkake i fire etasjer, med himmelsk glasur og bær! Her har du hans oppskrift på gulrotkake hentet fra boken 1retter og. Når kaken er avkjølt: Smør ostekremen utover kaken og pynt med . Vår oppskrift gir garantert en saftig og.


Dekk kaken og pynt med gulrotstrimler som du lager med ostehøvel. Denne saftige gulrotkaken må du prøve!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg