mandag 23. juli 2018

Maur på torvtak

Torvtaket er hyttas pryd. Men det fine og velpleide torvtaket er som regel et resultat av jevnlig vedlikehold og ettersyn. Her er noen eksperttips . Har det vært skadedyrangrep i form av maur , mus eller rotter? Første indikasjonen fikk vi i fjor sommer,da maur kom .

Har du oppdaget maur som kryper rundt på gulvet i huset? Det er ingen grunn til panikk. Og, så fort vårsolen har fått tak og det norske sommerhyttelivet starter, kommer også maurene krypende på kjøkkenbenken for å ta sin del av . Mauren våkner for alvor i disse dager. Du bør stoppe den før den går inn, for eksempel med saft! De små maurene virker umulige å bli kvitt, og akkurat nå invaderer de hus og hytter.


Heldigvis finnes det råd mot de sultne småkrypene.

Informasjon om hvilke av våre maurarter som regnes som skadedyr, hvilken skade de kan gjøre og hvordan man bekjemper disse . En ting er å bruke kjemi for å fjerne dem, men kanskje du først vil . Taktekking er torvtak på hovedbygg og takpapp på tilbygg. Skogsmaur er den forholdsvis store maurarten som bygger barnålstuer ute i terrenget. Disse kan ofte forveksles med stokkmaur. Dyrene gjør ingen skade på . Jordskolopender på fuktig gulvklut.


Frank Entreprenør As. Maur , skadedyr i trevirke og skadedyr i tekstiler Maur Larver som små. Revitalisering og manuelt vedlikehold av torvtak Helt uten støy og . Vi bor ved Bindingsvann i Ski kommune og har torvtak på huset. Under arbeid med å renske.


Kan dessverre ikke artsbestemme maur ut i fra bilder på nettet. Lær deg å ta rotta på maur. Fjellhytte-eiere med torvtak tenker neppe over det: Såing av plenfrø av . Maur er en plage for både hus- og hytteeiere.

Klubbhuset har hatt lekkasje gjennom det originale torvtaket. Bytte det originale torvtaket til takstein. Reparere vann- og maur -skade i tak og vegg. Snøen er vekk, maurene har flyttet inn på verandaen, pyntesøylene er på vei opp, torvtaket kommer snart. Det finnes sikkert mange måter å bli kvitt maur på, men denne fungerer så da har jeg ikke gjort noe for å forske . På fjellhytter med torvtak , kan det være lurt å ta seg en tur opp på taket etter at . Foto av Nancy og Nils Williams.


Maur var det mest utbredte insektet på begge steder. I analysen fant de ingen signifikante. Volvo lastebil med Maur dumperkasse. Vedtransport ved Orkla Grube-AB. Takhimlingen i brudesuiten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg