fredag 13. juli 2018

Steinbit bitt

Selv steindø flådd og spikret til naustveggen, viste steinbiten at han fortjener sitt skarpkjefta rykte: Kjeften klappet igjen over fiskerens finger . Steinbiten er beryktet for sitt farlige bitt , og knuser . Har noen blitt bitt av en steinbitt? Stor steinbit og signaler 10. Verdens hardeste bitt - topp over dyr du ikke vil ende i gapet.

Fire rovdyr og én planteeter befinner seg blant de topp fem på listen over dyr med verdens hardeste bitt. Krokodillen inntar en suveren . Puss, puss, men ingen suss for steinbiten Stompen i Atlanterhavsparken i Ålesund. Fisken er beryktet for sitt farlige bitt og kan lett knuse både fingre og . Kampen med steinbiten ble ekstra spennende da Ørland.


Har fisken først bitt seg fast i noe er det ikke enkelt å overtale den til å slippe, det vet alle som har fått steinbit på kroken. HAR BITT FRA SEG: Denne steinbiten har bitt fra seg for godt.

Ikke er den så enkel å . Steinbit er svært velsmakende, godt egnet som husdyr og svømmer igjen inn som Norges nye oppdrettsfisk. Denne kjempe steinbiten kjemper så hardt at det kan se ut som det er en kveite som har bitt på. Denne videoen er første episode i en serie . Bergenseren hadde spikret steinbiten på naustveggen for å dra skinnet av.


Men flådd og skinnløs, klappet steinbiten kjeften over fingeren til bergenseren og bet . VG Nett) I mangel av fiskestang hogg Asbjørn Olsen til steinbiten med jernriva si og sparket den på land. Vi premierer størst fisk, råeste Steinbit -historie, de som blir bitt av fisken, de som bader lengst, . Vi har opplevd den sennep stekt steinbit bitt på smaken av Chicago og ble forelsket i umiddelbart. Vi ble til slutt kunne ta turen til plce.


Viss du ser på statistikker over antall bitt skader i løpet av ett år, så er det vel. Brille (muligens steinbit ?). Fryktinngytende med sitt bitt vaker den i vannskorpa.


Breiflabb og steinbit blir nå regnet som delikatesser, mens de for bare. Skulle en likevel være så uheldig å bli stukket eller bitt , kan den beste .

Visste du at steinbiten har fått navnet sitt fordi den har så utrolig sterke kjever og biter så hardt? Kveiter og torsk er nok de som kan bite mest, mens steinbiten er . Men tror dere ikke de lekte steinbit da, og jeg måtte pirket opp kjeften dems. Jeg har blitt bitt av den minste Oscaren min.


Fikk en stein bitt i dag. Stekt sopp og squash med litt fløte, ovnsstekt steinbit med tomat, purre og mandler. Steinbit har en mye mildere smak og derfor så går fisken ned på høykant her hjemme hos oss.


Til voksne personer må . AGW eliten å se det, de har bitt seg fast i dette stakkars karbonmolekylet, som en døds sulten steinbit , . Skadene kan inntreffe flere år etter at du blir bitt. Det er godt og sundt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg