onsdag 11. juli 2018

Navnedag danmark

Guds tjenere i vår tid venter på at en fordervet verdensordning skal ta slutt. Stockli VXL nå og lurer på hva slags binding jeg skal velge. Stöckli Lasercross Pro, den har en heftig bakski og skal være fartsstabil. Kom og få gå´riljakaffe, så skal jeg fortelle deg bakgrunnen, sier Gå´neral Jarle Kvam.


Rune Sørensen har med seg schæferen Yamas (oppkalt etter et greske ordet for skål !). Dere skal slippe og få alle detaljene, dette innlegget handler som allti mest om mat.

Zakynthos er en gresk øy i det joniske hav, en av De joniske øyer utenfor vestkysten av Hellas. Du skal til og med se at det kommer til å være penger i greske minibanker også! Jamas - og takk for seg . Til en annen gang skal jeg huske at ett glass ouzo går fint. Grekerne drikker utvannet ouzo og spiser meze – greske tapasretter – i timevis om. Og er de ikke der, så er de på Nautilus.


Si no se acortaran esos días, . Noen spiller brettspill, andre skåler blidt med sin formiddags-ouzo.

Vil du ha mest mulig minner igjen av denne Chania-turen, skal du finne deg en. Men hvor stammer egentlig skikken med skål fra? Lær mer om oldtidens livsnytere, hvis livsførsel forarget de greske naboer deres: Tekst — . Hun selger også boka til Inge. Når det gjelder øyer vi ikke skal glemme, som behøver oss, er det andre øyer som nok trenger oss enda mer enn Samos. Aurora prøvde å lære . Svithunrussen er ikke som andre russ så derfor skal vi ikke ha like.


Flasker er fint, jeg fyller gjerne opp glasset ditt også, skål ! Der tog mi`an på gresk au! Han skal få mange blant Israels folk til å vende om til Herren, deres Gud. Det greske ordet ”Kristus” betyr også ”den salvede”. Skal du bo godt, anbefales det nye, lekre boutiquehotellet Domus . Hilsen charter-Heidi på ferie.


Dette kommer til å svi litt, men i dag skal vi få myket opp skikkelig, det lover jeg,. Det kypriotiske kjøkkenet har mange likhetstrekk med det greske , så her. Det klirrer lystig i glassene våre når vi senere samme kveld . Du bør absolutt utforske det greske kjøkkenet når du er på Kreta.

Og du, du er på jentetur — skål ! Eller jamàs , som vi sier på Kreta. God kveld – kalinikta. Tusen takk – efkaristå poli. Hvordan står det til?


Og en hyggelig, gresk hotelldame, i 20-årene vel, ga meg nøkkelen til. Ikaros – en historie som har sin opprinnelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg