onsdag 15. august 2018

Lammeskank i folie

Det kalles braisere når man har væske i formen og tetter med lokk eller folie. Kjøttet er ferdig når det . Lammeskank med hvitløk og potetpuré, samt bakte plommetomater. Sett lokk eller folie over.


Hos Jacob´s får du både lammeskank og tips til tilberedning.

Tilberedes i gryte, bakes i ovnen i leirgryte eller i form dekket med folie. Bland mel, salt og pepper og snu lammeskankene godt i dette. Hell deretter sausen over lammet og dekk formen med folie. Når du først gir dette.


Dekk til formen med folie. Møre lammeskanker er nydelig høstmat, og med sesongens rotgrønnsaker og en. Forberedelsene er kjapt unnagjort, og retten lager seg . Langkokte lammeskanker i rødvin er kanskje den ultimate søndagsmiddagen.

Rødvinskokte lammeskanker. Bilde av Melange folie. Ovnsbakt lammeskanke med søtpotetpuré er en super-enkel variant av. Norsk lam er kjøtt i verdensklasse, og det er på denne tiden av året det smaker best.


Hell sausen med grønnsakene over skankene, og dekk med to lag folie. Avslutt med å fjerne folien og øke varmen til 2grader i minuttene. Oppskrift på lammeskank med tomat. Fordel tomatboksen over skankene og dekk med folie tett rundt formen. Legg i kvaster av rosmarin, dekk formen med folie og stek i ovnen på 200 . Det er viktig at fuktigheten ikke fordamper, men bevares i. Legg lokket på formen eller dekk den med folie.


Stek i halvannen til to timer, eller til lammeskankene har begynt å slippe taket i beinet. Bør jeg pakke den inn i folie ? Jeg har en oppskrift der skanken skal koke i halvannen time, men jeg foretrekker stekt mat fremfor kokt, samtidig . Langtidsstekte lammeskanker har lenge vært en sikker vinner på. Lam er veldig godt å grille fordi det gir et mørt, saftig, og velsmakende resultat.

Ta kjøttet av grillen og la det hvile i minutter under løs folie før det serveres. Tilfeldighetenes spill. Sist torsdag da jeg hadde mitt første matkurs, hadde jeg glemt en ingrediens, og måtte løpe på butikken som ligger like . Du kan pakke den i folie og varme den i glørne i peisen eller på bålet, eller i stekeovn om du har. Eller plukke av kjøttet og varme det opp i en stekepanne med . Opskrift på en flot ret med langtidsbraiseret lammeskank med urter og grøn rodfrugtmos til. Retten lavede James i programmet Jul med Price og Blomsterberg.


Legg lammeskankene i og hell over kraften. Strø godt med salt og pepper over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg