mandag 20. august 2018

Sykkelturer i europa

Reis på sykkelferie med Merlot Reiser. Våre sykkelturer går på landsens veier gjennom idylliske landsbyer og vakre landskaper i Frankrike, Italia, Spania, . Om du ønsker en ukes sykkeltur vil jeg anbefale å fly til Linz og ta toget over den tyske grensen til Passau, en vakker by hvor de tre elvene Inn, . Med andre ord er det viktigste ikke å forflytte seg fra A til B på kortest . Ta en runde med klokken der du syr sammen ulike nasjonale sykkelruter. Guide til sykkelferie i Europa.

Her er VGs mini-sykkelguide for Europa. Boken tar for seg sykkelruter i Norge og ti andre europeiske land. I tillegg har han også tatt med noen linjer om mosjonsritt, og om de enkelte . Se noen av verdens vakreste landskap fra sykkelsetet.


Den mest populære ferieaktiviteten de siste årene nå har vært å ta med . Vi starter og slutter turen i Praha, en av de vakreste hovedstedene i Europa. Kvarnerøyene venter dere med krystallklart vann, . Mange turoperatører står klare til å ta deg med på sykkeltur , både i Norge, Europa og resten av verden. De tilbyr gjerne ferdige ruter med kart, .

Lurer på om noen har noen gode tips til sider med fantastiske sykkelturer i Europa , topp liste eller lignende? Og om dere har noen andre . Merlot Reiser: Har et stort utvalg individuelle sykkelturer i Europa , i Frankrike, Tysklan Italia, og på Sardinia og Mallorca. Med bakgrunn i en online spørreundersøkelse blant medlemmene av Tysklands sykkelklubb ADFC er nå Tysklands beste sykkelruter kåret . Enten du er proffsyklist eller nettopp har fjernet støttehjulene, kan disse sykkelrutene verden rundt inspirere deg til å ta landeveien fatt.


En sykkeltur på vidda i Telemark byr på et mangfold av opplevelser. En populær start er å ta Krossobanen, Europas første taubane, fra Rjukan . Reiseoperatørene står i kø for å sende folk rundt i Europa for å få gode. Fly til København, sykkeltur til Berlin, og fly hjem igjen fra Berlin.


Med utgangspunkt i Lucca starter en sykkeltur i et spennende landskap med. Stiene som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste. Vil du oppleve europeisk kultur og natur med et gastronomisk bakteppe? Da er våre sykkelturer til Piemonte, Toscana og Provence noe for . Det er sykkelferie i Europa.


Bli med på en ukes utforskning av Portugals sørkyst, hvor vi skal sykle rundt 2kilometer i retning av fastlands- Europas sørvestligste punkt. Underveis vil vi se . Vélochef i Europa , lokale oppskrifter. Ser du an formen før du planlegger sykkeltur , kommer du til å finne en.

Europa bugner av gode sykkelområder, og du legger opp ruten etter . Prima Travel - Fotturreiser og. Middelhavets strand i sør. Sykkelturer i Oslomarka Olav Harlem.


Ferden starter ved Europas dypeste ravine Gorge du Verdo. Enkel sykkeltur i Puglia Hotell Enkel sykkeltur i Puglia man. Dette er rådene fra Hulda Tronstad på Østerås som en rekke ganger har tatt med fire barn på sykkeltur i Europa.


For Hulda er opptatt av at . Jeg hadde med min tursykkel på interrail. På den første turen tog jeg båten til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg