mandag 27. august 2018

Oppskrift ullbukse voksen

Oppskrift ullbukse voksen

Ullbukse til voksen - Det er gratis! Ullkurven, Velkommen til vår nettbutikk. Gratis nedlasting - voksen. Genser, bukse , lue og strømper. Hvorfor ikkje strikke.


Oppskrift ullbukse voksen

Altså: jeg har strikket en ullbukse strs VOKSEN sist år. Nå er det ganske mangen av dere som etterlyser ullbukser til vokse! Er det noen som har oppskrift til ullbukse til voksen ? I garn med strikkefasthet ca - masker = cm. Finner kun stk på garnstudio og det . Strikke ullbukse str xs eller større.


Jeg trenger den enkleste oppskriften til ullbukse barn innlegg 1. Ribbebukse strikkeoppskrift med bilder eller video innlegg 9. Flere resultater fra forum. Mønster til ullbukse til voksen. Classic Alpaca fra The Alpaca Yarn Company Varm og god bukse til å ha under skibuksa eller . Hei, så gøy at du vil prøve oppskrifta mi! Så for meg det marerittet med . Jeg er ikke noe flink å strikke uten mønster så det ble en liten jakt etter mønster på ullbukse til voksen og et lite tjuvlån fra mammas klesskap . Glattstrikket tights, bukse i vr-bordstrikk, glattstrikket sokker. Myk og ekstra elastisk ullbukse til dame i ribbestrikk som former seg etter kroppen.


Oppskrift ullbukse voksen

Oppskriften kan også lastes ned gratis. Ribbuksen er i mellomtykk kvalitet og kan derfor fint brukes inne som vanlig . GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Denne er også fin, men den er jo til voksen da så du må kanskje tilpasse antall . Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka.


Du trykker bare på bildene, så ser du oppskriften med en gang! Finn din neste strikkeoppskrift i vårt store arkiv. HER KOMMER OPPSKRIFTER PÅ STRØMPEBUKSER STRIKKET PÅ. Funky ullbukse i knallstilig passform.


Oppskrift ullbukse voksen

Den har lommer foran og regulering til midje bak. Buksen strikkes ovenifra og ned. Denne uken har strikkemaskinene mine virkelig fått kjøre seg!


Når klokken passerer og ungene er i seng, går nok mange å setter seg forran . Monsterbukser versjon 2. Birgirsdottir leverer strikkegarn -ullgarn fra Islan oppskrifter og strikketilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg