mandag 6. august 2018

Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

Dette er smaken av Norge. Gode norske rotgrønnsaker og lammeskanker bakt i ovn. Server med en god puré av de beste norske potetene, . Her er tipsene til hvordan du kan tilberede ovnsbakte lammeskanker - som er noe av det mest smakfulle og. Litt tid i ovnen tar det riktig nok.


Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

LAMMESKANKER MED ROTGRØNNSAKER. Legg i lammeskankene , ha på lokk (eller dobbelt lag med aluminiumsfolie) og sett gryta på nederste rille i. Møre lammeskanker er nydelig høstmat, og med sesongens rotgrønnsaker og en god saus er det lite som kan toppe dette. En nydelig delikatesse. Skankene skal stå lenge i ovnen så du har god tid til å dekke bordet, pynte deg og ta livet med ro.


Lammeskank med rotgrønnsaker. Når lammeskankene står og godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen. Brassert lammeskank smaker godt med grønnsaker og saus.


Se, det er maten jeg elsker. Varm den forsiktig opp i ovn før servering til kjøtt og grønnsaker er gjennomvarme , regn med 30–minutter på 1grader. Grønnsaker som passer til: Godt med masse bakte rotgrønnsaker – eller smørkokte gulrøtter. En perfekt måte å lage selskapsmat på!


Plasser kjøttet på en seng av grønnsaker og tørkede frukter i ovnen , og lag resten av maten mens. Brun lammeskanker og legg dem i øl og krydder i en gryte. Selleri- og potetmos er godt tilbehør til. Og når det får lang tid i ovnen blir dette det møreste og aller mest smaksrike kjøttet.


Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

Mise en place rotgrønnsaker : Skrell og skjær gulrot, kålrot og sellerirot i fine. Rødvinsbraiserte lammeskanker med rotgrønnsaker. Braisserer skankene i ovn ca timer, småputring på maks 1grader. Ta ut, sil av det meste av vesken til saus.


Tilsett litt chilli til det som er igjen til å øse over . Sett ovnen på 1°C. Bruk gjerne en stor jerngryte. I timesvis står gryta stille og rolig i ovnen og sender ut sine liflige dufter mens du . Ovnsbakte grønnsaker, Mat.


Lenk gjerne til bloggen min, men ønsker du å bruke bilder og tekst . Spesielt hvis den serveres med en syrlig soyasaus! Denne retten er enkel å lage, og hvis du foretrekker annet tilbehør enn potetmos og kan jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg