tirsdag 12. februar 2019

Himalayasalt skrubb

Eides oppskrift er å blande to spiseskjeer salt per teskje sitronsyre. Hvordan kan jeg velge den beste hjemmelaget Body Scrub Do? Kokosolje er en populær olje til bruk i hjemmelaget kroppsskrubb. Kaffe er fin å bruke på huden. Den er full av antioksidanter, som er viktig for huden fordi de beskytter mot frie radikaler som oksyderer.


Har du ikke penger igjen til de siste julegavene?

Eller har du ikke peiling på hva du skal gi i julegave pappa eller bestemor? Best Coffee Body Scrubs. Hva kjente bloggere forteller deg om hjemmelaget hudpleie – og hvorfor de tar feil!


Dagens prosjekt var å lage bodybutter og body scrub med kokosolje , . Smelt kokosoljen og bland i masse sukker, så får du en kroppskrubb som er MYE bedre enn det meste du får kjøpt. Ja, hjemmelaget er skikkelig bra. Meget tørr, parket hud: Legg kokosolje eller olivenolje i denne blandingen, massasje på huden og vask den . Gjør huden sommeklar med hjemmelaget kroppsskrubb.


Himalaysalt er et uraffinert salt fra urhavene i Himalayafjellene.

Oppskrift på coconut body scrub og trinn for . Julies superenkle, hjemmelagde body scrub. Du kan bruke alle mulige oljer du vil, olivenolje, kokosolje , mandelolje etc. Her skal du få oppskriften, som dessuten er perfekt som hjemmelaget julegave. Skrubben er holdbar like lenge som kokosoljen du bruker.


Perfekt til en hjemmelaget julegave. Husk at hvis du velger kokosolje blir produktet hardere enn med flytende olje. Om du har veldig lite salt og veldig mye olje blir den jo kanskje litt for tynnflytende.


Denne helt nydelige kombinasjonen av kokosolje og honning gjør. Rose Sugar Scrubs – skrubb til kroppen. Nevnte jeg at denne fungerer som skrubb og body butter i ett og . Hjemmelaget sukkerskrubb med kakao, kokosolje og vanilje - helt perfekt.


Solidarisk Handel (kr 17 The Body Shop), Verbena Body Salt Scrub. Bland alt i lag og scrub i vei. Jeg hadde litt mye havregryn i. Kroppsskrubbe av havsalt med sitron, rosmarin og olivenolje i glassburk på steinbor hjemmelaget kosmetikk. Håndlaget Sitron Scrub Med Kokosolje.


Fuktgivende Sukkerskrubb og Body Oil Spray med jojoba, kokosolje og kamomille.

Hva skjer når du har et produkt du ikke liker, og snart er tom for body scrub ? Mitt utgangspunkt var en ansiktsolje som inneholder blant annet kokosolje. Nå mangler det bare å prøve ut mitt hjemmelaget produkt, åh som . Lag hjemmelaget kroppsskrubb på 1-2-med kokosolje og. I dag tenkte jeg å dele en ny diy oppskrift med dere.


Denne gangen har jeg lagd en scrub med salt , kaffe og kokosolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg