torsdag 28. februar 2019

Tørr hud krem

Det er ikke lett å orientere seg i jungelen av krukker, tuber, kremer og salver mot tørr hud. Vi har laget en kremguide slik at du lettere kan finne riktig produkt for . Velg renseprodukter tilpasset tørr hud. Rike konsistenser som rensekrem eller renselotion egner seg godt til en tørr hudtype.


Avslutt med ansiktsvann hvis det . Det kan være plagsomt med tørrhud og eksem som atopisk eksem, kontakteksem eller seboreisk eksem.

Se vårt store utvalg av kremer, lotion og salver som kan lindre tørr, sensitiv og irritert hud. Locobase fet krem 3g. Fet krem anbefales til svært tørr hud.


Det tar litt tid før fete kremer trekker inn i huden. For noen kan en fet krem bli for tett og føre til varme og kløe. Mange vil oppleve en forverring av eksem når huden blir tørr. Tørr hud bør behandles med jevnlig bruk av fuktighetskrem.


Hydrokortison Ccs krem 20g. Jo tørrere hud du har, desto rikere krem anbefaler vi.

Hvilken kremtype som foretrekkes er individuelt, og man må som oftest prøve seg frem. Feit krem blir anbefalt til svært tørr hud. For enkelte kan en feit krem bli for tett og føre til varme . En for ekstra tørr hud , en for normal til tørr hud og en deilig. Skånsom vask og bruk av fettrik fuktighetskrem kan lindre plager med tørr hud. Til behandling av tørr hud hos barn bør man derfor velge en fettrik krem.


Kjøp riktig ansiktskrem for tørr , uren eller kombinasjonshud. Mange opplever at så fort man begynner å smøre seg med krem , så må man fortsette. Hvis ikke blir huden tørrere enn før man startet.


Mange sliter også med tørr hud om sommeren, men med enkle grep kan du tilføre. Cellular Hyaluron Cream er en fuktighetsgivende krem med hyaluronsyre. Til ansiktet bør du bruke reinseprodukt tilpassa tørr hud. Tørk deg forsiktig utan å gni eller skrape opp huda.


Drikk nok vatn, og bruk fuktkrem. Sliter du med tørr hud ? Dersom du har både tørr og fet hud , kan du gjøre vondt verre ved å smøre på en fet krem. Dette ser jeg ofte hos de som har seboreisk eksem. I begynnelsen kan blande karbamidkrem med krem uten karbamid for .

Finn ut hvordan du effektivt kan gjøre livet bedre med La Roche-Posay.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg