torsdag 21. februar 2019

Palmehaven trondheim afternoon tea

En skikkelig nyttårsaften med helstekt kalkun og bobler i glassene. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Ikke fyll kalkunen med rå stuffing. Jeg bruker heller skiver av appelsin. Pensle hele kalkunen godt med smeltet .

Laget kalkun til folk i går. Julekalkun med stuffing , rotgrønnsaker og gyllen potetmos. Ha i revet appelsinskall og sett kjelen til side. Brett vingespissene bak på ryggen, slik at kalkunen ligger stødig.


Del ev godt skrubbet appelsin opp i båter og legg båtene inn i fuglen ev sammen med friske . Han serverer vanligvis kalkunen med potetstappe, grønne bønner med bacon, stuffing , saus, “kokkehatter”, tranebærsaus, søtpoteter og mais. Anne Lises deilige stuffing er et skikkelig prakteksemplar.

Fyll kalkunen med stuffing. Helstekt kalkun hører med til nyttårsaften! Denne kalkunen er fylt med fruktblanding, serveres med frisk appelsinsaus - og er pyntet til fest!


Det er mye godt som skal i kalkunen når amerikanerne feirer Thanksgiving. I fjor stappet jeg kalkunen full i epler, svisker, løk og appelsiner ! Stuffingen min består av innmaten, hakket svinekjøtt, loff, melk, hvitløk, . Et godt tips er å dele løk, appelsiner og epler i store biter. Stuffing er et tilbehør, som fylles i kalkun når man lager kalkunmiddag. Dersom stuffingen trenger lengre tid enn kalkunen betyr det trøbbel. Ta ut innmaten, den ligger i en pose inne i kalkunen.


Tørk kalkunen med kjøkkenpapir. Legg potetene i en paiform e. Ha appelsinjus , -saft, -skall, smeltet smør, . Del løk, appelsiner og eple i store biter. Kalkun med julestuffing.

Ingredienser kalkun smør til pensling salt og hvit pepper. Skjær purren i tynne ringer og press appelsinene. Fikk ikke plass til all stuffingen inni kalkunen , så da havnet resten utenfor for. Smak til med mer syrlighet fra sitron eller appelsin om det trengs. Få tips til hvordan du kan tiberede kalkunen til julemiddagen.


Sennep- og honninglasert kalkun med rotgrønnsaker, appelsinsaus , potetkrem og stekt. Vend i ris og appelsin. Tilsett litt appelsinjuice og revet appelsinskall i sausen for å gi den en frisk og.


Den kan du nemlig bruke som basis for nydelig saus eller stuffing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg