onsdag 27. februar 2019

Stokke sleepi mini erfaringer

Sett de midterste 38(40)41(42)44(46)m på bakstykket på en hjelpepinne til hals og. Sett de ytterste 7(8)9(10) m på en hjelpepinner i hver side til halsringning. Fell maske i begynnelsen av annenhver p mot hals og forsett . I denne videoen feller vi på hver side av to masker ved hver overgang på hver andre.


Sett ermene inn på samme pinne som bolen der det er felt til ermhull. Når bolen er ferdigstrikket, setter du halsmaskene på en tråd.

Du trenger nå en hjelpepinne. Fortsett videre med å strikke en maske fra hver pinne sammen, løft første maske over den andre og så videre - slik du gjør når du feller. Jeg ville lage en tube hals , og la opp 2masker løst på rundpinne nr. Sy dette til som belegg i halsen. Sett inas- kene på en tråd eller hjelpepinne.


FORSTYKKET: Del dette på midten 2. KRAGEN: Ta opp maskene i halsen. Skal jeg strikke masker vrangt også ta et kast?

I denne DROPS video viser vi hvordan man setter flere masker på en tråd samtidig. Denne videoen viser hvordan du kan strikke opp masker til halskant fra markering på bolen. Ta det totale maske -antallet og del på to, sett en merke-tråd i begge. Trenger å se hvordan man setter over maskene på hjelpepinne til halsrigning.


Sett så de midterste maskene på en hjelpepinne til hals , og strikk hver side ferdig . Legg opp 1masker på pinne 3. Dette gir en jevn overgang opp til halsen , og gir genseren en fin passform. Husk å sette ermene på rundpinnen rett vei: med undersiden inn mot genseren . Ta med maskene fra hjelpepinner og. Fell av de midterste maskene til hals og sett resten av maskene i hver side på hjelpepinner eller . Strikk glattstrikk til. Når du er ferdig med å strikke bærestykket, så sier oppskriften at du skal sette maskene til hals på en hjelpepinne , for så å sy og klippe opp . Sett et merke rundt maske i hver side med. Jeg legger da opp et passende antall masker til halsåpningen og strikker.


Når du feller ved hals eller arm, står det ofte beskrevet slik: Fell 1. Fell ved halsutringningen masker annenhver pinne = masker igjen til skulder. Klipp av tråden og begynn på ny ved hals.

Trinn 3: I flettemønsteret står det at man skal sette maskene på en hjelpepinne foran arbeidet. Det vil si at hjelpepinnen med maskene skal være på rettsiden av. Sett maskemarkør etter 25m, 50m, 75m og etter siste maske. La resten av maskene stå på hjelpepinner mens du strikker bakstykket.


Halsen er løs, og den kan selvfølgelig brukes på alle genserene. Har kommet så langt at jeg skal sette bol og armer sammen og. Genseren strikkes i glattstrikk fra halsen og ned i ett stykke og. Svaret var stort sett jaaaa… Ok, da har vi utgangspunktet, tenk deg du setter maske på en hjelpepinne foran arbeidet og så strikker du neste . Mens jeg har ligget her syk og sett på film (og sovet), har det vært fint å. Så når jeg kommer til fletta, tar jeg fire masker på en hjelpepinne. Høy hals : Sett m fra tråden inn på p og strikk rundt omg glattstrikk.


På neste omg økes det mot hals slik:. La maskene stå på en hjelpepinne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg