tirsdag 19. februar 2019

Slimløsende gravid

Spørsmål: En gravid kvinne ble anbefalt guaifenesin (Solvipect) mot hoste på et apotek. Kvinnen kastet opp, ringte legevakt og fikk beskjed fra . Spørsmål Farmasøyt er kjent med at mange som forsøker å bli gravide bruker slimløsende midler (bl.a. Solvipect) for å gjøre livmorsekretet mer . På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om graviditet som vi har fått inn til våre farmasøyter i Spør Apotek 1. Still gjerne et nytt spørsmål til oss i skjemaet.


Noen legemidler kan brukes av gravide fordi de ganske sikkert ikke skader barnet. Se hvilke medisiner du som gravid kan og ikke kan bruke her. Så snart jeg begynner å ta hostesaften, blir jeg gravid. Det er derfor jeg er så. De slimløsende delene i hostesaft virker også på andre kjertler.


En del kvinner som har problemer med å bli gravide , bruker slimløsende midler for å øke sjansen for befruktning. Tett nese uten andre symptomerer en vanlig plage blant gravide. Dokumentasjon på effekt av slimløsende legemidler er svært sparsom. Var innom apoteket og spurte. De hadde ingen de kunne anbefale, sa de.


Andre råd for å få letta på trykket tas også imot . Slimløsende hostemedisin for gravide (eller hva som helst som hjelper!)? Bisolvon er et slimløsende medikament som kan kjøpes reseptfritt på apoteket. Mange som har forsøkt legemiddelet og mener det er fantastisk!


Hostemidler til gravide og ammende. Under graviditet bør enkeltstofpræparater foretrækkes, fx noscapin ved tør hoste, og acetylcystein. Voksne og barn over år: slimløsende ved hoste. Rådfør deg derfor med lege før du bruker Solvipect dersom du er gravid. Preparatet går over i. Finnes det noe slimløsende greier, hostesaft, som er trygt for gravide ? Vi gir deg rådene som gjør det lettere å bli gravid.


Kjøp en flaske slimløsende hostesaft og drikk noen moderate doser i noen dager før . Hvis du er gravid bør du bruke Bronkyl, da Solvipect inneholder. Er syk så har behov for slimløsende uansett, så da er det bare er pluss at det . Og fungerer solvipect feks bedre enn bisolvon, eller trenger det bare å være slimløsende middel? Hvor lenge skal det tas, og hvor ofte?


Men også kosthold er viktig, både for å bli lettere gravid , men også for å få et sunnere barn. Hostesaft for barn NAF er et reseptfritt legemiddel som kan brukes som lindrende og slimløsende middel ved luftveissykdommer med hoste og seigt sekret hos .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg