tirsdag 12. februar 2019

Smoothie oppskrift barn

Det finnes mange oppskrifter , men tenk litt alternativt med en base av . Når halsen stikker og nesen er tett er det en utfordring å få i barna mat. Smoothie oppskrift : Barnas favoritt. Oppskriften er levert av familiematblogg.


Vinn en RÅ blender fra wilfa!

Vi merker ikke små frø osv lengre, som barna ofte ikke synes noe om. Lager du smoothien uten spinat kan du fint gi den til mindre barn. I følge Helsedirektoratet er det kun av norske barn som får i seg den anbefalte dose av “om dagen”! Når av disse skal være grønnsaker, er det flott å få . En smooth og leskende drikk til spretne barn. Frys ned smoothie i ispinneformer, så har du en herlig frisk og sunn ispinne.


Anbefalte oppskrifter. En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær.

Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Hell smoothien i glass og pynt gjerne med sitronmelisse. Har du små kokker i huset?


La barna lage smoothie helt selv på . Hvordan lage en smoothie som både smaker godt OG er sunn? Sjekk ut våre fargerike energibomber og drikk deg frisk og energisk! Iskalde smoothies passer perfekt til frokost, etter trening eller som mellommåltid. Et sunt og godt alternativ.


Blir barn hypre av sukker? For å unngå at den blir varm, kan du lage den kvelden før, legge. Bruk det du liker av frukt og bær som base i smoothien : Mango, ananas, pære.


Enkel og rask oppskrift på havregrøt som sammen med yoghurt og frosne blåbær blir en deilig smoothiegrøt. Dette er en populær frokost for barn. Grønn monstersmoothie for matglade barn ! Her i huset ELSKER barna smoothie.


Frisk og lett, eller stappfull av energi? Tid: Et par minutter.

Jeg er så imponert over de første leveårene. Da jeg snappet et bilde av barnas favorittsmoothie tidligere denne uken, fikk jeg. Så da vi laget den nå i ettermiddag, knipset jeg noen bilder slik at jeg kan gi dere oppskriften – denne er så god!


Liker barna dine Hulken? Lag den gjerne sammen med barnet så ser de hva den inneholder. Barna fikk smake seg gjennom et rikt utvalg frukt, grønt og bær - og elsket det! De lager egenkomponert smoothie og wraps med masse grønnsaker til lunsj. Snakk med barna om hva slags frukt og bær som finnes, og hvordan det . Gi deg selv og barna et skikkelig kick om morgenen med en deilig, frisk smoothie som metter en god.


Her er tre oppskrifter på morgenfriske frokostsmoothier:. Jeg har enda til gode å møte barn som . Prøv denne forfriskende oppskriften på økologisk smoothie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg