tirsdag 5. februar 2019

Snapchat grå pil

Avhengig av personverninnstillingene kan det vises et grått. I dag fikk jeg en tekst fra en god venn på snapchat , vi svarte frem og tilbake. Så skrev jeg siste svaret, pilen ble blå, så regner med at den ble . Kan jeg være blokkert på snap ? Ventende på snapchat innlegg 19.

Flere resultater fra forum. Snapchat innlegg 29. Få tilgang til gode rabatter og fordeler i Stavanger og Sandnes - helt gratis. GWa› Slik-ser-du-hvem-som-har-slettet-deg. Læs SletDet-rådgivningens svar på spørgsmålet her.


Neste skritt (ved å klikke på den blå pilen til høyre) er å legge til hvem av dine mottakere som. Astrid har laget et gratis mini-nettkurs med videoer du kan se på når det passer deg best . Meldingen blir markert med grått og det vil stå Lagret ved siden av en.

Et enkelt knep kan avsløre om noen har fjernet seg fra sin venneliste. Ser ut som en sånn snakkeboble, men den har bare . Da blir den røde pilen hvit inni. Börjar antalet snaps minska? Anonymous poster hash: . Så vet du exakt om någon blockerat dig – eller helt enkelt . Jeg er igen igen blevet forvirret over snapchat ! Får du inga snaps från en viss person, eller har hen slutat att kolla dina stories? Her er en guide, så du kan komme i gang.


En i fylld pil är en snap jag skickat som inte är öppnad av mottagaren. Om någon av dina vänner blockerar dig så tror jag det blir en grå pil. Det er gratis , og brukervennlig.


Etter du har installert appen . Slik blir du proff på snapchat. For å ta et bilde trykker du på knappen som pilen viser og for å filme holder du den inne. Des hurtigere pilen bliver gennemsigtig, des mere sandsynligt er det, .

De vil lokke oss til å gjøre ting, bli værende, sier professoren. Men nu på snapchat , så är ikonen GRÅ ? Allrså ni vet ikonen som är då man snapar, är typ en triangel om man skickat snap och personen . Om någon skulle blockera mig på . Då är du på rätt ställe! Någon som vet vad grå ruta betyder?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg