mandag 28. september 2015

Fylt svinefilet

Fylt svinefilet

Svinefilet er populær mat på grillen. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. I dagens oppskrift bruker vi ytrefilet av svin , men du kan like godt velge indrefilet. Bare følg oppskriften, så blir resultatet som på bildet. Del svinefileten på langs nesten tvers gjennom og legg kremosten og litt.


Fylt svinefilet

Jeg elsker å fylle kylling og kjøtt, og pakke det inn før det stekes. Det er en flott måte å holde på smaken på, og tilfører også kjøttet nye smaksmuligheter. En av mine favorittretter er helstekt parmasurret svinefilet fylt med kremost med urter og fersk timian.


Denne retten kan du servere både til . Saftig svinefilet surret med spekeskinke og fylt med Jarlsberg og soltørkede tomater. Ved å steke - eller grille - kjøttstykket helt, bevarer du saftigheten og de . Pimp opp svinefileten med blåmuggost, bacon og salvie. Til hasselback-fileten kan du fylle hvert snitt med hva du måtte ønske av krydder, . Brun fileen på hard varme på alle sider. Surr bacon rundt den fylte filéten. Brun i stekepanne med litt smør ca minutt på hver side.


Sett steketermometer i den tykkeste delen av kjøttet . Fylte biffer av svin gir en saftig matopplevelse. Retten er like god til hverdag som til fest. Indrefilet av svin er middag som nærmest lager seg selv, og passer fint for deg som skal gjøre et par andre ting samtidig som du lager mat. Fordel fetaost, soltørkede tomater . Baconsurra svinefilêt fylt med fetaost, servert med bakte.


Snitt den deretter på langs så du kan krydre litt og fylle den med fetaoast, rull . Jeg delte min filet i to på tvers og pakket dem inn hver for seg. La det koke 5-min. Fylt svinefilet med soppsaus. Ingredienser til kjøttet: Hel indrefilet av svin ca.


Fylt svinefilet

Brie gram grønne oliven med paprikafyll. Helsteker du fileten blir kjøttet saftig og godt. Her er en helstekt filet fylt med smakfull chorizo, hvitløk og rosmarin. Skjær svinefileten opp på langs med en kniv, og brett den ut („Butterfly- stykningsdel“).


Legg plommer og ost på svinefileten. Brett kjøttet sammen igjen. Tilbehør er en enkel salat, pasta og ølsaus. This Pin was discovered by Beate Kristin Hansen.


Fylt svinefilet

Oppskriften er fra Mariann . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dagens Fredagsmeny er fylt svinefilet med lime baktegrønnsaker og råstekte båtpoteter. Velkommen innom butikken vår! Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Etter at jeg skrev boken Vaffeljernets Hemmeligheter har nye retter som passer i et vaffeljern kommet dalende både titt og ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg