mandag 14. september 2015

Kiropraktor bergen pris

Sammenlign priser på Kiropraktikk hos klinikker i Bergen (totalt tjenester). Finn priser , ventetider og les anmeldelser. Gjør et smart valg av klinikk! Besøk vår klinikk i Bergen. Ole Bullsplass Bergen.


NEMUS Nesttun er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer , fysioterapeuter og akupunktør i Bergen. Aentralt plassert på Nesttun, i Fana bydel i . Helfo gjev stønad til slik behandling. Her finner du oversikt over våre priser.


Oppfølging, 38-, 41- . Hver dag får vi kiropraktorer flere spørsmål om hva vi gjør og jobber med. Hva er prisen for å dra til kiropraktor ? Velkommen til vår klinikk på Nesttun i Bergen. Her jobber vi hver dag for å hjelpe gravide, nyfødte og barn med plager i et tverrfaglig team med kiropraktorer og . Hun har bachelor i fysioterapi fra Høyskolen i Bergen , godkjent kurs innen IMS (nålebehandling) og kinesiotape. En kiropraktor som gir behandling eller tjenester som blir dekket av.


Alle studenter får første konsultasjon på kiropraktorbehandling til kun 40-. Studentvennlige priser. Kiropraktorene fastsetter, utover takstene selv, pris på sine tjenester.


TrinnVis er spesiallaget for norske helsevirksomheter, og egner seg for deg som er lege, fysioterapeut, tannlege, psykolog, kiropraktor eller driver en annen type . Vår klinikk består av kiropraktor , fysioterapeut, osteopat, muskelterapeut, massør og akupunktør. Vi behandler ulike smerter og plager i muskler og ledd. Didriksen kiropraktorsenter og hos Arna kiropraktorsenter i Bergen. Fysioterapi og kiropraktikk.


Rabatterte priser : 29- pr mnd (uten bindingstid). Vi tilbyr timer til osteopat, kiropraktor , fysioterapeut, akupunktur, lymfedrenasje,. Du får halv pris på fysikalsk massasje og på første privattime til yoga.


Målet ved kiropraktisk behandling er å redusere smerte, fremme generell helse og øke . Funksjonell nevrologi, kiropraktor , fysioterapeut, massør, akupunktør. God Morgen Norge Kasper Andresen. Merk at prisene er “fra- priser ” og at lokale variasjoner forekommer. Klinikk for Alle - Bergen. Vi er personlige trenere i hele Bergen.


Vi er spesialister på PT, og har tverrfaglig samarbeid med fysioterapeut, kiropraktor og kosthold. KIROPRAKTOR BEHANDLINGER .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg