onsdag 23. september 2015

Ostekake i glass lavkarbo

Vi starter med pynten i bunn som resuterte med opp-ned ostekake. Ostekake i porsjonsglass, porsjoner. Tror den fint kan lages uten gelatin også, og man kan erstatte yoghurten med piska kremfløte (fortsatt lavkarbo ). En kan virkelig kose seg med masse god mat når en spiser lavkarbo , og denne ostekaken er noe av det beste jeg vet! Lavkarbo enkel ostekake (med et hint av lime).


Bunnen i kakeformen er med på glassfatet for å unngå en kakekatastrofe.

Så klippet jeg vekk . Knus kjeksene og bland inn smør . Og dem er det mange av! Det er kult å putte ting i . Skal du ha gjester eller bare kose deg litt ekstra i påsken? Da kan jeg foreslå denne påskegule kaken - en god gammel lavkarbo ostekake. Jeg er ikke noe særlig kunnskapsrik innen lavkarbo og vi følger ikke dette hjemme hos oss.


Hadde kjeks til overs, så da ble det miniostekaker av kjeksa. Dette trenger du: dl fløte 1g Philadelphia kremost naturell ss Tagatesse dl .

Nå er det gått noen dager siden 17. Her er et godt tips til hvordan man kan lage en deilig ostekake rett i glasset som desserten serveres i. Med jordbær på toppen får desserten en . Min favoritkake er ostekake. Bland kjekssmulene med melis, brunt sukker, kanel og smeltet smør. Bruk en passe stor rund kakeform og klem kjeksblandingen i bunnen enten rett på fat eller . Denne kaken er både glutenfri og lavkarbo. Sukkerfri ostekake i glass.


Det viktige er at glassene har nok støtte slik at de ikke tipper over når du heller i røren. Enkel ostekake i Norgesglass. Kanskje dette blir påskedesserten i år? Ruby-Red Summer Berry Cheesecake In A Glass. LAVKARBO middag – Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig.


Alle får hver sin dessert og det er raskt og enkelt å lage. Sjekk ut oppskriften her på bloggen min Mat på bordet. Verdens beste fromasj kake.


Har du lyst til å servere noe forfriskende til kaffekosen som også gir deg næring kroppen trenger? Jeg har laget en oppskrift på en nydelig ostekake som smaker.

Ingeniørfruens klassiske lavkarbo geleostekake uten sukker. Snabbgjord kiwiglass helt utan tillsatt socker – hälsosamt alternativ när du är sugen på något gott. Rett og slett ei nyyydeli ostekake :) Botnen: eggekvitar 1gram mandlar 50.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg