fredag 4. september 2015

Torsk i ovn temperatur

Ha tomatsausen over i ei eldfast form , vend inn oliven og legg fisken i. Ovnsbakt torsk med cherrytomater og spinat. Tidsbruk minutter. Ha blandingen i en ildfast form.


Kutt torsken i porsjonsstykker og legg dem over spinaten. Fordel tomatene rundt. Tomatsaus er minst like godt til fisk som til pasta, og torsken er i sitt ess i denne enkle, ovnsbakte familiefavoritten. Torsken flaker seg pent og tar til seg smak fra den spicy gode tomatsausen. I sausen er det masse gode grønnsaker!


At retten tar kort tid å lage er et stort pluss. Salt og pepre fisken. Kok opp tomat , purre og løk. Legg fisken i en form. Enkel fiskegryte i tomatsaus.


Torsk i ovn temperatur

Søte og gode cherrytomater bakes i ovnen sammen med fersk torsk. Ha dette i en ildfast form og bak det i ovnen på 1°C i minutter. Ungene er heldigvis glad i fisk, og om jeg klarer å servere noe mer spicy enn ren torsk går det i hvert fall ned.


Denne er en favoritt her i huset! Torsk i form - enklere blir det ikke! Oppskrift på torsk i form med tomat og oliven. Sunn og deilig middag med middelhavssmak, som er superenkel å lage.


Hakk løk, hvitløk og paprika i terninger og blanke dette i olje i en gryte. Tilsett hermetisk tomat og kok inn ca. Det er ikke bacalao jeg snakker om, men en basisgryte som du kan bruke til det meste. Hell blandingen i en form.


Du kan bruke den til fisk, slik jeg har gjort, men også til . Stykker av saftig torsk i en deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott . Den lettvinte og smakfulle retten lages i én form og er derfor fin å lage på en helt. Vend inn persille, kikerter og tomater. Ha grønnsaksblandingen i en ildfast form. Del fisken i porsjonsstykker, legg dem i formen og krydre med salt og pepper.


Dette er en enkel og sunn hverdagsmiddag som større barn kan lage selv til familien sin. Skjær poteter i tynne skiver eller båter og ha over i en smurt ildfast form. Ha på olje, salt og pepper. Sett inn i stekeovnen og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg