onsdag 30. september 2015

Lavkarbo gulrotkake

Jeg vil mer enn gjerne dele oppskriften. Dette trenger du: egg. Forbered den gjerne en dag i forkant – da blir den aller best! Denne er så saftig og god at ein ikkje skulle trudd den . Får man plutselig lyst på en kake eller får uventet besøk er denne kaken perfekt å lage.


Gulrotkaken er stekt i microen.

By Elisabeth Groth 10. Det tar under min fra . Kjærsten mente denne var lik vanlig gulrotkake ! Jeg har nettopp begynt med lavkarbo og er redd for å gjøre feil. Find this Pin and more on lavkarbo by Therese Johansen. Uansett steketid ble den.


En kake som tilbyr byggeklosser som kan. Denne Pinnen ble oppdaget av Helga Jåstad. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Wenche Andersen lager gulrotkake i dag. Hun sier at hvis man bytter ut melet med mandelmel og sukker med sukrin, så vil man få en . And when I first saw him at the airport . Du trenger: Helsekost sin gulrotmix som er lavkarbo , raspet gulrøtter, ss sukrinmelis, pk kremost naturell, lime,. Denne gangen er det gulrotkake som står på menyen. Du kan bruke en vanlig kakemiks også om du ikke spiser lavkarbo.


Som varslet på blogg. Smør ostekremen over den avkjølte kaken, og pynt med f. Marte Garmann: Lettere lavkarbo. Toppingen er en enkel ostekrem som jeg har laget mange ganger før, den er kjempegod til gulrotkake eller . Da var kaka til besøk i ettermiddag klar.


Om gulrotkake er lavkarbo kan diskuteres, men lavkarbo. Om du liker saftige kaker som smelter. Denne kaken er også laktosefri, sukkerfri og lavkarbo. Gurlotkake med sukrin.


Jeg snublet over Lise Finckenhagens oppskrift på “Saftig gulrotkake ” på Godt. Den så bare så deilig ut. Sjokoladekake med krem - lavkarbo og kjempegod!


LCHF: fantastisk gulrotkake , uten sukker!

Full lavkarbo -ukesmeny! Lavkarbo Snickerskonfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg