tirsdag 19. januar 2016

Blåbærsmoothie med ingefær

Tilsett revet frisk ingefær og limesaft . Rå ingefær i blåbærsmoothie er bare noe du må prøve! Ingefær begeistrer meg! Dette kan vel sies å være mitt favorittkrydderet.


Blåbær smoothie med ingefær.

Lag smoothie til frokost, proppet full av antioksidanter og vitaminer. Passer perfekt nå på vinteren, da kroppen trenger litt ekstra . Dersom du synes det er nødvendig kan du smake den til med for . Smoothie med eplejuice, avokado, ananas og ingefær. Kjør det med eplejuice, revet ingefær , frossen ananas og mynteblader i en blender. Legg til i favoritter.


En frisk og proteinrik. Appelsinsmoothie med frisk ingefær.

Frisk ingefær og litt honning sammen med blåbær gir deg en leskende og oppfriskende smoothie. Bruker du friske blåbær, så bør du tilsette et . Mangosmoothie med ingefær. Riv ingefæren med fint råkostjern. Foto: Synøve Dreyer . Grønn smoothie med spinat og ingefær. Spinat- og blåbærsmoothie.


Frisk, vegansk smoothie med spinat med ingefær og kanel. Bounty-sjokolader er enkle å lage, og smaker himmelsk godt. De kan tas med på tur som snack eller mellom-måltid. Inneholder næringsrik kokos og kokosolje.


Sunn smoothie full av antioksidanter fra blåbær og solbær. Herlig energirik drikk, stappfull av vitaminer. Her er opskrifter på jordbærsmotthie, gulerodssmoothie og . Denne smoothie er et perfekt.


Antiinflammatorisk blåbærsmoothie - Få en god start på dagen med denne! Orange juice - granatæble, gulero appelsin og ingefær.

En mettende frokostsmoothie stappfull av antioksidanter er den topp start på dagen. Hygger med kamillete, blåbærsmoothie og amerikanske pandekager#129321;. Oppskrift: Avokadosmoothie med spinat og ingefær.


Lurer du på hvordan du kan bruke resten av basilikumen som står på . Rensende rødbetesmoothie med jordbær og ingefær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg