torsdag 21. januar 2016

Skole for å bli fengselsbetjent

Inspirert av det siste rom12 har jeg designet mine egene krus. Jeg rotet frem alfa-stempel fra scrappesakene mine og stemplet i vei! Lag krus med bilde på hos Smartphoto. Flere typer å velge mellom, inkludert kaffekopper og magisk krus.


Gjør det mer personlig med å legge til tekst. MOSCOW MULE KRUS HAMRET KOBBER. BESTEVENN KRUS MATT ROSA 3ML. Nettbutikk og butikk med godt utvalg av metervarer og sytilbehør.


Vi forhandler symaskiner fra Janome og Baby Lock. Klær fra Gullkorn Design. Hvem setter vel ikke pris på en fin kopp eller krus fylt med god og varm drikke? Her finner du det meste av krus og kopper, kaffekopper, tekopper og kaffeservise.


De populære krusene fra Sögne Home med tekst av Trygve Skaug. Krus hvitt ELSK MEG MEST. Turkis krus i steingods med tekst. Produsert på AoK, en tilrettelagt bedrift i Larvik kommune. Vil du designe ditt eget krus?


Ulike former og størrelser, med en. Vi har et stort utvalg av kopper og glass til hverdag og til fest! Du finner det på ting. Denne klassiske hvite koppen kan du designe med tekst , motiv eller bilde.


Morsomt, rimelig og morsomt! Bilde av Bokskjøler, Jul nissemor. Dine morsomste øyeblikk trykket på krus. En elegant start på dagen. Stor og deilig hvit porselens-kopp fra Søgne med sort tekst.


Denne er så fin sammen med vår Coaster stor. Skap begeistring med. Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst om du ønsker.


Kjøp krus designet og produsert av keramiker Beate Lund Kristiansen her. Alle er de unike og veldig gode å drikke av. Austevollskopp : håndlagde porselenskopper med spesiallagde tekster - send oss en melding eller skriv bare i kommentarfeltet hvilke tekster og farge på . Disse koppene gjør seg ypperlig som gave og bevarer fine minner for alltid. Lag din egen kopp og bestill i dag!


Ingen kaffe eller te uten en kopp eller et krus. Du sender inn bilde, samt ønsket tekst. Vi sender ut et forslag før vi produserer kruset. Etter bestilling vil du motta en epost med . I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører.


Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller besøk din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg