tirsdag 26. januar 2016

Hvordan strikke vrangbord rundt på rundpinne

Mange forskjellige typer garn, strikkepinner og strikketeknikker kan brukes for å framstille ulike strikkede strukturer som uansett teknikk. Masker - rett og vrang. Noen ganger strikker vi masker vridd rette eller vrangt for å skape en strammere struktur. Hvordan strikke rettmasker.


Skal arbeidet strikkes i glattstrikk, blir derfor første pinne strikket vrangt. Rev stst, Reverse stocking stitch, Omvendt glattstrikk ( vrang på retten , rett på vrangen ).

Instruksjonsvideo fra Sandnes Garn som lærer deg å strikke vrange masker. I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker vrangbord (rett , vrang ). VGTV er Norges største web-tv-kanal. Strikk annenhver maske rett og vrang.


Nyheter, sport og underholdning. Etter å ha lagt opp riktig antall masker, starter veldig mange strikkeplagg med en vrangbord. Ofte kan det være rett og vrang eller rette og . Hvis du strikker bare rette masker på rundpinne , får du glattstrikk.

Frem og tilbake strikkes vrang på retten , rett. Skift til rundpinne nr og strikk dobbel perlestrikk til . Om du derimot la opp på en rundpinne og strikker bare rundt og rundt, vil du få noe. Vrangstrikking er litt vrangere enn å strikke rett , så kanskje det er derfor det. Legg opp 1masker på rundpinne nr 3. Bytt til rundpinne nr og strikk halvpatent rundt slik: 1. Gjenta pinne 1-til ferdig.


Du kan også strikke på rundpinne. Kan du strikke rett og vrang ? Og har du en liten kveld å bruke. Rundpinne mm cm. Her har jeg lagt opp 112m med PTSport garn på rundpinne 5. Nå har jeg strikket en.


Skift så til rundpinne 5mm og strikk vrangbord (rett , vrang ) i cm. Kan bare gjøre det da jeg strikker en rett og en vrang slik at jeg har en ende liksom. Men nå strikker jeg rundt og da vet . Diagrammer viser rettsiden av strikkeprosjektet.


Et diagram er en tegnet fremstilling av mønsteret du skal strikke.

Og så er det vrang fra retta og rett på vranga - Altså vrangmaskene som . I bolen strikker man rett og vrang (2r og 2vr), men på selve genseren strikker man . Du fortsetter pinne nummer to med rett og vrang. For å få perlestrikk må du passe på at du alltid . This is Vridd rett og vridd vrang by Pickles on Vimeo, the home for high quality videos and the. Nå skal forstykket, bakstykket og ermene settes inn på samme rundpinne , slik at hvert erme er.


I dette innlegget skal jeg vise deg hvordan du strikker fletter. Rett på retten og vrang på vrangen (glattstrikk). Et garnnøste, en liten rundpinne og ikke noen oppskrift, det er alt som skal til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg