fredag 29. januar 2016

Hus alt på en flate

Hus alt på en flate

Eksjöhus tilbyr deg flere husmodeller ferdighus. Et stort 1-plans hus gir deg en trygg trappefri investering for barn og alderdom hvor alt er på ett plan. Vi er en hus -produsent som leverer hus tilpasset alle slags tomter og alle slags familier.


Hus alt på en flate

Uansett om du ønsker å bygge alt på ett plan, 5- . Bygg herskapelig hus ! Vår Lundegaard har samlet alt du ønsker deg på ett plan. Huset rommer tre soverom, tre ba tre walk-in closet og dobbelt garasje. Balanse er en bolig tilpasset flate tomter.


Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. Et vinkelhus beregnet for flat tomt. I BoSmart serien til Blink Hus finner du moderne og kostnadseffektive. Dette huset er utrolig praktisk og har alt samlet på ett plan. Passer for flate tomter . Legg ellers merke til boden som har inngang fra kjøkkenet, et praktisk spiskammers for lagring av både mat og utstyr.


Moderne hus - Flat tomt - Energimerking. Vår huskatalog er ment å være en inspirasjonskilde. Om du ønsker din egen signatur tilpasser vi din bolig til ditt unike behov.


Vår erfaring og kompetanse er. Et klassisk og innholdsrikt hus fra Blå Bolig. Grunnflaten… Flere detaljer. Et smart og rimelig hus , for flat tomt. Som forelder slipper du å engste deg for at de små skader seg i trapper og du får en bolig som er tilpasset hele livsløpet.


I landlige områder vil boligen din gå . Systemhus bygger moderne hus , tradisjonelle hus og herskapelige hus i hele landet. De aller fleste husene kan bygges på ulike tomter, både flate og skrå. Huset passer perfekt til deg som ønsker alt i en etasje. Nordbohus har hus for de fleste tomter og mange ulike hustyper , både eneboliger og. Enebolig på skrå tomt, Flatt tak og skog i bakgrunnen.


Alt på ett plan med to funksjonelle fløyer - Samspill. Praktisk og romslig 2- planshus med egen utleiedel. Sverrebos har alt du trenger, og litt til. Et stort hus over to etasjer med egen utleiedel i første etasje med egen . Har du sans for det fornuftige og praktiske? Da bør du bli bedre kjent med Idyll – et rimelig hus som har alt du trenger.


Hus alt på en flate

Våre 1-etasjes hus er en god løsning for den mindre familien, eller for de litt eldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg