mandag 25. januar 2016

Pasientreiser nordlandssykehuset

Pasientreiser nordlandssykehuset

Reiser du til og fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett til å få dekket reiseutgifter. Helse- og omsorgsminister Bent Høie har offentliggjort ny ordning for pasientreiser. Det blir mulig å søke elektronisk om dekning av . Ved seksjon for pasientreiser i Lofoten er det nå ledig års vikariat som rådgiver,. Seksjonen består av ansatte, og har ansvaret for . Formålet med anskaffelsen er å sørge for landeveis transport til pasienter som av medisinske årsaker eller på grunn av manglende . Antall klagesaker til Fylkesmannen i Nordland på pasientreiser , er ikke økende,. Skrevet av Bernt Nerberg, leder pasientreiser UNN.


Pasientreiser nordlandssykehuset

Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Tar ikke lenger imot søknader . Nordlandssykehuset bruker fra før 1millioner kroner på transportposten. Målsettingen med kurset er. Reisen må bestilles gjennom pasientreiser. Helse Nord RHF har kunngjort anbudskonkurranse på pasientreiser.


Helgelandssykehuset Arve Smedseng. NAV utfører innen pasientreiser. Omfang av utfordringen knyttet til pasientreiser når nærmeste behandlingsted. Sykehusapotek Nord HF. Til sammen brukes det ca to milliarder kroner i året på pasientreiser.


Pasientreiser nordlandssykehuset

De bruker for mye tid på pasientreiser. Ifølge helsesekretær Anne-Grethe Embrå. Pasientreiser - Søknad om særskilt tilrettelagt reise.


Klinisk studie: Tablettbehandling av kronisk hepatitt B-virusinfeksjon har blitt gitt på ubestemt tid. Hvis behandlingen stopper, vil noen bli kvitt viruset. Akutt ambulant team for barn og ungdom eller tilsvarende ordning: Nei.


Pasientreiser nordlandssykehuset

Eget psykiatrisk akuttmottak (PAM) eller tilsvarende: Nei. På denne siden finner du informasjon om kliniske studier eller utprøvende behandling ved sykehusene i Norge. Dette er studier som blir utført på me.


Her finner du definisjon på begreper vi bruker på nettsidene og noen ord og forkortelser som blir mye brukt i saker som handler om . LO Stat startet i dag klokka lønnsoppgjøret for over 55. Vi krever økt kjøpekraft til alle, og vi krever .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg