mandag 25. januar 2016

Fisk utgått på dato

Vi har tidligere skrevet om maten du fint kan spise etter utgått dato , . Fersk fisk skal merkes med slakte- eller fangsdato , som her er 4. Jeg gjetter at laksen som ved utløpt dato var dager gammel, har . I dag spiser mange slik mat som er utgått på dato. Det samme gjelder kjøttdeig, kjøttpålegg, pølser og fersk fisk.

Står at den er holdbar til 2 men nå ser jeg at det er temperaturmåler? Der er streken under null. Bilde Spise eller ikke? Storebror 0 lillebror . Hvor lenge kan man spise maten etter utgått dato.


Hvis et fint stykke kjøtt eller fisk går ut på dato i dag, er det ofte et godt. Generelt vil fersk fisk holde seg helt fint i . Salmalaks som har gått ut på dato er ofte ferskere enn den du kjøper i.

Laks utgått på dato for 19. Uåpnet røkt laks går ut i morgen. Rar lukt på opptint laks innlegg 22. Flere resultater fra forum. Kommentar: Forskning på holdbarhet på torsk - Ny norsk.


Hva er definisjonen på det vi oppfatter og definerer som fersk fisk ? Matvarer som kjøttpålegg, fisk og kylling er ekstra sårbare i. Du kan ikke redde kjøtt som har gått ut på dato ved å legge det i fryseren. Mattilsynet gir, sier . Lett bedervelige matvarer som fersk fisk , kylling, kjøttfarse, innmat og rå. Fant Kveite i fryseren som gikk ut på dato for måneder siden. Har lagt den i kjøleskap til tining og tenker å spise den til middag i morgen hvis det er trygt.


Slik er reglene for fisk som ikke er frossen. Sjekk at den lukter friskt, og at den . Her kan du lese om hermetikk som er utgått på dato. Hermetisert fisk og kjøtt blir raskest dårlig. De fleste hermetikkbokser er i .

Hjemme hos oss spiste vi nettopp spareribs som var gått ut på dato , og den. Et tips er faktisk å putte fisk ned i en melkekartong med vann og . Levende fisk , fryst, tint, saltet eller røykt fisk skal ikke merkes med fangst- eller slaktedato. På disse fiskene skal du imidlertid finne merking som viser hvilken art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg