fredag 22. januar 2016

Flypropper

Fremgangsmåte Finhakk løken og stek den i en gryte til den er myk i . Ingredienser: liten løk eple kyllingfileter dl kremfløte dl melk pk. Tilsett tomat, fløte , melk og krydder. En glatt, fyldig og kremet kyllingsuppe. Serveres som den er, eller videreutvikles til din egen smak. Pulveret tilsettes i kokende . En kremet pasta rik på smak, fløte og parmesan er skikkelig snadder.


Husk det lille trikset med å bruke litt av kokevannet fra pastaen i sausen. Kokosmelken kan eventuelt erstattes med fløte. Oppskrift på kyllingsuppe med tips og triks. Fløte eller ikke fløte ? Fordelen med fløte er at kyllingsuppa får mer fyldighet.


Ulempen er at fløte. Er du glad i krydder kan denne suppen anbefales. Her får du en varmende kyllingsuppe med chili, garam masala,eple, gulrot og fløte. Enkel kyllingsuppe med koriander, kokosmelk og cashewnøtter som tar deg med.


En deilig kremet kyllingsuppe med masse god smak fra grønnsaker og kylling som mettet godt. Denne skal jeg lage igjen! Hell over fløte og kyllingkraft og la det småkoke minutter.


Buljongen ble kokt opp, og så tilsatte jeg kremfløte og jevning. Kyllingsuppe verdig en års dag! Kremet og smaksrik kyllingsuppe. Høst er suppeti og jeg eeelsker suppe! Hvis jeg skulle påstå at jeg hadde en.


KREMET KYLLINGSUPPE (LAVKARBO). Smak til med buljong, salt. Stek løken til den blir litt myk, ta i kyllingterningene og stek til de er . Det er sausen som gjør susen.


I denne oppskriften er det hvitvin, kyllingkraft, fløte , estragon og hvitløk. Estragon er en god venn til kylling med en smak av lakris . Mat som må prøves av Silje Christine. Trekk sausen av varmen og rør inn sennep og estragon.


Dette trenger du: ca 4g kyllingfilèt. I dag har jeg hatt fri og. Deilig kremet kyllingsuppe. Klassisk kremet kyllingsuppe - Mat På Bordet. Den inneholder masse fløte. Slik lager du kyllingsuppe i ekspressfart .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg