torsdag 28. januar 2016

Julesamling i barnehagen

Nå er det jul i barnehagen. Vi smiler vi og springer på loftet for å hente ned kassene med røde gardiner, småkakeoppskrifter, lys, musikk, formingsideer, røde. Julesamling i barnehagen. På låven sitter nissen - Jul i Salaby.


Julesamling i barnehagen

Dette er noe av det vi holder på med i desember måned. Hvorfor setter en de yngste barna i stoler med seler og ber dem om å lage gaver til mor og far? For barnehager , foreldre, alle som jobber med - eller har omsorg for barn. Her finner du en samling av kjente og kjære julesanger.


Alle barna i barnehagen hadde felles julesamling med tenning av det første lys, juleevangeliet og julesanger. Luciaglitter med nisselue. Feststemte og spente kom vi i barnehagen. Ville Nissen komme på besøk?


Julesamling i barnehagen

Prosjektspørsmål: Hvordan kan vi sikre at barnehagen beholder en trygg atmosfære i adventstiden, når stressnivået kan være høyt i . Rammene er ofte forutsigbare og klare. Advent og jul i barnehagen er en tid vi ser frem til og snakker mye om i barnehagen i barnehagen. Vi i barnehagen ønsker å lage en god ramme rundt denne . En helt vanlig dag i januar.


Legger ved noen bilder av det som skjer på en helt vanlig barnehagedag hos oss. Mye lek både ute og inne, tur i skogen, samling. Lunsj i mathytta, og julesamling med den fine juleboksen vår! Varmmat: kjøttdeig og spagetti. Samling : Gr 1: Marianne.


Julesamling i barnehagen

I dag har vi hatt vår første julesamling på Krinkel. Barna var spente, for de har sett at vi har fått en ny postkasse, men at det ikke var noe i den. I desember skal vi ha julesamlinger hver dag på Nøtteliten. Titelitue og Hompetitten kommer inn til oss da.


Vi forteller ut i fra boka dager til . Vi som jobber i barnehagen var grytidlig ute for å koke kaffe, blande saft og tine lussekatter. For hver samling pakker vi opp en ny ting fra fortellingen. Barnehage Haugesund Kfuk-Kfum — Haraldsgt 7 3. Følelsen av at jula er nær begynner for mange av oss med barnehagenes julesamling i Åssiden kirke.


Julesamling i barnehagen

Klokkarvik barnehage. Hele barnehagen var samlet i Prestegården, hvor vi hadde julesamling , feiret månedens barn, spiste . Liste over klær i barnehagen. Glade barn, inspirerte ansatte og mindre skole i barnehagen. De skal alltid glede seg til å ha Agderprosjekt- samling , tenker jeg. Julaften, barnehagen er stengt.


Første juledag, barnehagen er stengt. Her er noen erfaringer de har gjort seg med høytidsmarkering i barnehagen. Vi har i den anledning kjøpt oss Gledning-kalenderen som minner oss på våre ulike styrker hver måned. I tillegg til barnehagens årsplan-kalender - vil vi putte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg