fredag 29. september 2017

Ambulerende legevakt

Ambulerende legevakt

Vi holder til på legevakten i Storgata 40. Du kan kontakte oss for samtaler og rådgivning, enten på legevakten eller på telefon. Vi kan også komme hjem til deg. Pasientene må reise til legevakten i stedet for at legevaktlegen. Publikum skal fortsatt ringe . Når skal du kontakte fastlegen?


Ambulerende legevakt

Det er ikke nødvendig med timebestilling eller henvisning fra lege. Poliklinisk vurdering, der pasient kjem til vurdering hos behandlar på vakt etter tilvising frå fastlege eller legevakt. Ved behov for opphald ved Haugaland DPS, . Vi har ingen øyeblikkelig hjelp funksjon.


Ved øyeblikkelig hjelp må fastlege eller legevakt kontaktes. Les mer om Sandnes DPS Ambulant akutt team . I situasjoner der pasienter har skadet seg frivillig på sykehuset på Gjøvik foretar enheten tilsyn. Enheten har tett samarbeid med fastleger, kommunal legevakt , . Gjennom ambulant akutteam får mennesker i akutt psykiatrisk krise et behandlingstilbud. Målet er rask behandling og reduserte antall innleggelser.


Ambulerende legevakt

Ambulant akutteam, Tromsø har som oppgave å gi rask vurdering og eventuelt bistan fortrinnsvis innen timer, ved alle henvendelser om akutt psykiatrisk . Det samarbeides tett med de andre avdelingene på Oslo legevakt og Oslo kommunes tjenesteapparat for øvrig. Tjenesten er lokalisert hos Oslo legevakt i . Prosjektet er et samarbeid med Nordhordland interkommunale legevakt (NLV) og består i at vakthavende lege ved NLV har mulighet til å konferere med . Ta kontakt med din fastlege eller legevakt. Ambulerende akutteam psykisk helse.


Teamet samarbeider med. Legevakt i ordinær arbeidstid er din fastlege. På jobb for Oslo legevakt er jeg blitt spyttet på og truet av pasienter med. Fastlegene som er med i ordningen har legevakt på sine. Avdelinger › NKS Jæren DPS Akutteam - NKS Jæren distriktspsykiatriske senter AS jdps.


Ambulerende legevakt

Før eller siden kan livet bli tøft for alle. Akutteamet tilbyr psykisk helsehjelp for dere over år. Psykiatritenesta kan ringe for rådføring.


Eit tilsyn av AAT vil krevje . LEGEVAKTA I KLÆRU, MALVIK, MELHUS OG TRONDHEIM. Bemannet legevakt for pasientbehandling. Institusjonene har alt i fra polikliniske tilbud med psykolog til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg