Sjokoladekake med nougat- og sjokoladeglasur. Glasur : g meierismør (romtemperert). Smør sjokoladeglasuren over kaken og la kaken stå slik at glasuren trekker godt.
Pynt med hakket hvit sjokolade og hakket melkesjokolade. I Freias spede start var det lite sjokolade å. Blåbærmuffins med blåbærsyltetøy - Belgisk sjokolademuffins dyppet i sjokoladeglasur - Trippelssjokolademuffins med mørk-, hvit- og melkesjokolade. Tips: Kokesjokolade kan byttes ut med firkløver eller melkesjokolade. I den melkesjokolade smørkremen her brukte jeg M størrelse egg og endte med å ha oppi 1g melis ekstra, da ble den perfekt:-) Blir den litt.
Rør inn rømme og melkesjokolade og bland forsiktig til sjokoladen har smeltet. På toppen er kaken glasert med deilig glasur laget av melkesjokolade og pyntet med mer hakket Daim. Oppskriften er til stor langpanne. Tinas brownieskake med sjokoladeglasur.
Melkesjokolade Brownie valentineshjerter. Dette er en festkake som er inspirert av den populære Troika-sjokoladen. Kaken består av flere lag og tar litt tid å lage, men resultatet blir virkelig imponerende! Utrolig god sjokoladeglasur -Stor porsjon, nok til både kaken og glade.
Har til og med laget denne med halvparten melkesjokolade – Som blir . Her presenterer vi flere oppskrifter på sjokoladeglasurer. Rør inn siktet melis og vaniljesukker, og visp (bruk gjerne kjøkkenmaskin) det hele raskt sammen, til du har en glatt glasur. For mange år siden smakte jeg en sjokoladekake med en lys glasur som. Tilsett eventuelt mer . Mens melkesjokolade og hvit sjokolade, som inneholder tørrmelk, begynner å klumpe seg rundt grader.
Herlig og saftig kake med en intens smak av vanilje, toppet med en skikkelig god glasur med melkesjokolade i. Snickerskake – noe av det beste jeg vet! Denne kaken er mild og go . Masse melkesjokolade og nonstop på toppen! Fruktnøtt er en melkesjokolade med rosiner og nøtter, og her inngår denne sjokoladen i både kake og glasur.
Resultatet er lys, søt og KJEMPEGOD . Varene får du utlevert,. Freia Hjemmekonditori by SiriusBC - issuu issuu. Lise Finckenhagen lager sjokoladekake i langpanne med mye god glasur. Hun bruker 2gram sjokolade i glasuren.
Sett kaken tilbake i kjøleskapet til sjokoladeglasuren har stivnet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.