onsdag 27. september 2017

Fylle på kontantkort

Her kan du fylle på kontantkort og BARN-abonnement. Her finner du også link til Påfyll-appen. Lad opp ditt eller andres kontantkort på 1-2-3. Har du Telenor Kontant kan du få rabatt når du lader, det betyr at du kan bruke mer enn du lader for - sjekk ut vår . OneCall lagrer ikke kredittkortinformasjon etter påfylling.


Sjekk saldo med Kontant - og CTRL-abonnement: På nett - Logg inn på Mine Sider. Mobilabonnement med Full Telenor-dekning. Nå kan du lade kontantkortet med Vipps! Enklere å fylle opp via Mitt Telenor- appen.


Artikkel skrevet av: Snorre Bryne. Vi har billige datapakker og pakkeprodukter med billige ringeminutter til utlandet for kontantkort. Du kan også fylle på i MyCall App eller med SMS . Du kan se din Saldo via MinChili-appen, eller . Hva kan vi hjelpe deg med? Fyll på kontantkortet over hele verden med Ding.


Med Ding-appen kan du fylle på ditt eget eller andres kontantkort, uansett hvor du befinner deg i verden. Ladda refill på telia. Tror du at kontantkort til barnet ditt er en billig løsning? Jeg bruker Telenor kontantkort , og bruker mobilen så lite at jeg nylig fikk en. Kontantkort er dyrt, og gir deg en uforutsigbar utgiftspost i familiebudsjettet.


Men tror det er slik at det går an å fylle opp innen måneder faktisk, men da må du . Utover at det har blitt betydelig lettere å fylle opp kontantkortet nå sammenliknet med tidligere har det ikke skjedd de store revolusjonene med kontantkortet. Er det på noen annen måte jeg kan lade opp et kontantkort ? Se oversikt over hvor du kan fylle på ditt kontantkort , enten du er kunde av Telenor, Netcom, Chess eller Tele2. Alle kontantabonnementer krever at du fyller på kontoen selv.


Fylle på kontantkort

Og jo flere valgmuligheter du har for å fylle på kontoen, jo enklere er det. Reisepenger fungerer som et klippekort. Du fyller et valgfritt beløp på reisekortet og betaler per reise.


Se hvordan du får reisepenger. Finner lite info om dette på. Med en prenumeration får du var 6:e laddning gratis. Du kan enkelt fylla på ditt eget eller en kompis kontantkort i vår app, på tre. Mobiloperatører og tjenester: Jeg finner ikke siden for å fylle opp Chess kontantkort.


Det står på nocompflavapfio. Telio tilbyr mobildata som kontantkort hvor du enkelt fyller opp med 5GB, 20GB eller 100GB etter behov. Istedenfor å kjøpe et løpende . Prinsippet er det samme som kontantkort på mobiltelefon.


Kundene fyller opp et kort med en sum etter eget ønske. Kortet settes inn i en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg