fredag 1. september 2017

Ostekake i glass matprat

Her er en superenkel og rask ostekake med friske bær du kan servere til gjestene dine. Selv om det går fort unna, er disse porsjonsostekakene både lekre og . Det viktige er at glassene har nok støtte slik at de ikke tipper over når du heller i røren. Hvis du i likhet med meg sitter igjen med julekaker etter jul kan disse komme til heder og nytte til helgens dessert. Julekakerester kan nemlig .

Her er et godt tips til hvordan man kan lage en deilig ostekake rett i glasset som desserten serveres i. Med jordbær på toppen får desserten en . Prøv sunn ostekake i glass med mango, lime, kokos og fyldig ostekrem. Ved å lage ostekaken i glass får. En superenkel og rask ostekake med friske bær du kan. Her er en enkel og rask ostekake med smak av pepperkaker og friske bær. En god og enkel dessert barn kan lage og servere til gjester.


Ostekake på glass er tingen!

Alle får hver sin dessert og det er raskt og enkelt å lage. Sjekk ut oppskriften her på bloggen . Her har du masse gode smaker i et glass ! Safarikake Foto: Holger Fangel. Trenger du en dessert som er enkel å lage? Jeg viser deg hvor enkelt det er å diske opp med en deilig dessert på 3. Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje.


MatPrat - Vaniljefromasj med friske bær. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Server den med bringebærsaus, da blir den litt . Gjør du også det - følg oss for deilige oppskrifter, inspirasjon og kunnskap om råvarer og tilberedning av mat. Legg kjeksblandingen i bunnen av ett glass eller lignende, topp med kremen og pynt med en skive lime. Sett kjølig og la kremen sette seg.


Ha eggehviter i en ren, tørr bolle av glass eller rustfritt stål. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst timer før. Sendt inn av Matprat.

Ukens kake Brent baskisk ostekake. Jeg har gjort mye dumt, men dette tar kaka – bokstavelig talt! Etter å ha lest mye om The Hummingbird Bakery i media i løpet av sommeren, fant . Det er noko med meg og ostekaker.


Eg har laga mange ulike ostekaker i det siste, men varianten som skal. Blåbær og lime gir en frisk smak på ostekaken. Et glass melk , et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg