tirsdag 19. september 2017

Saftig sjokoladekake med rømme rund form

Saftig sjokoladekake med rømme rund form

Ingenting slår en kjempesaftig og smakfull sjokoladekake ! Kaken inneholder både kefir og lettrømme som gir vår sjokoladekake en utrolig god smak. Har du ikke det, kan du sette kakebitene på et fat og ha plast rundt. Sjokoladekake i rund form med krem på toppen. Oppskrift på saftig sjokoladekake i langpanne. Dette er en stor kake som rekker til mange.


Saftig sjokoladekake med rømme rund form

En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Rømme gjør kaken myk og saftig. Denne oppskriften er . En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! En klassisk sjokoladekake som er saftig og smakfull og har ingredienser som kokesjokolade, kaffe og romdråper. Rør til slutt inn rømmen.


Fortsett med dette hele veien rundt. Når du har fått en jevn og fin røre, har du den i en smurt langpanne eller en rund form. Saftig sjokoladekake med surmelk. Has i en rund form – stekes midt i ovnen på 1grader i min.


Saftig sjokoladekake med rømme rund form

Alle liker en saftig , god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Til denne gode sjokoladekaken , trenger du en rundt kakeform , ca. Vi hadde kun lettrømme i hus, og for å ikke bli tynget av egen samvittighet kuttet jeg bort dl sukker. Ha natron i resten av rømmen og bland inn i røra. Jeg ble veldig usikker på dette iom.


Jeg lagde denne både i langpanne og i stor rund form. Hvis du legger gjennomvåte håndklær rundt kakeformen de første 40. Er det mulig og bytte ut kulturmelken med allergi rømme -,melk eller yoghurt! Kan man bruke rømme istedenfor? Wenche lager en nydelig sjokoladekake som kan spises, og lages, av alle.


Det søte liv - Best på. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av. Hvis du skal steke i rundform bør du nok halvere oppskriften. Supersaftig sjokoladekake 4gr smør dl vann ss kakao dl sukker beger rømme dl . Jeg halverte oppskriften og hadde den i rund form. Knekk i eggene, ha i rømmen , melken og den smeltede sjokoladen og smøret og.


Svært saftig og god sjokoladekake. Her får du oppskrift på en saftig og søt sjokoladekake i rund form. Del oppskriften på tre så passer den til en rund form. Nydelig, saftig sjokoladekake uten egg og melk.


Slik lager du sjokoladekaken i rund form.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg