fredag 1. september 2017

Sykkeltur gålå

Sykkeltur gålå

Gålå er et eldorado for syklister, siden du fritt kan velge alt fra korte familievennlige turer opp til de lange krevende turene som tar hele dagen. Før Bjørnstulen tar en av seterveien . Noen forslag til sykkelturer fra Gålå. En sykkeltur på vidda i Telemark byr på et mangfold av opplevelser.


Sykkeltur gålå

En rundtur på sykkel som blant annet viser kanskje den fineste delen. Fra Gålå handel er det lett og rask sykling på god grusvei sør-østover til . La oss vise deg rundt på Gålå og våre favorittsteder på sykler. Opplev moroa og friheten. Her har du forskjellige sykkelturer å velge imellom. Ta samme tur tilbake over Svinslåa mot Digeråsen og setervegen mot Nysetra og Toftsetra.


Fagerhøi-Vendalsvannet-Grevsjødalen-Toftesetra- Gålå (km). Skal en tur til Gålå til helgen med sykkel. Er det noen som kjenner til fine stier i området? Var der i sommer et par dager og fikk en fin liten tur . Gålå : Lauvåsen rundt, med innslag av kjerrevei. Denne runden har innslag med morsom offroadsykling på . Kapittelet fra Gålå er helt nytt for denne utgaven.


Sykkeltur gålå

På Gålå er det vakkert, med snille, familievennlige veier, det vil si få bratte bakker og lite . Milevis av tur-, sykkel - og skiløyper. Skeikampen har et stort nettverk av seterveger perfekt for sykkelturer i alle. Kort vei til sentrum på Gålå. Favorittur for barnefamilier på Gålå : Vesle-Jetningen rundt (km). Norgescup Gålå - Gålåsprinten.


Sommeren på Gålå innbyr til flotte turer i fantastisk natur enten til fots eller på sykkel. I tillegg finnes aktiviteter som fiske med garn, kanopadling, elgsafari, . På Skei og Gålå er det sykkelutleie og heis til toppen, for utforsykling. Romsdalseggen og EL- sykkel i Trollstigen.


Sykkeltur gålå

Området rundt Bustad Hyttetun er perfekt for en sykkeltur. Her finner du både utfordrende traseer og gode fjell- og seterveger. Stinettet fra Skeikampen er i tillegg koblet sammen med Gålå og Kvitfjell, så her er det bare å. Peer Gynt på Gålå og Kristin spelet på Jørundgard. Espen Johnsen avsluttet med en ny rittseier og sammenlagtseier.


Her får du FINN reises tips til sykkelturer på Skeikampen. I tillegg til fot- og sykkelturer kan du ta med familien på kanotur i fjellvannene, fisketur .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg